Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Wat kost een architect?

Prijs: Nader overeen te komen

1.242 keer bekeken • Status: Actief

GELD BESPAREN op architect kosten | BESPAAR GELD op kosten architectenbureau

Bent u van plan een nieuw huis of bedrijfspand te laten bouwen? Of wilt u graag een verdieping op uw woning laten plaatsen, wellicht een aanbouw realiseren? Dan heeft u een architect nodig. 

De architect ontwerpt en berekent constructies en werkt dat uit tot gedetailleerde bouwtekeningen en maakt daar ook een kostenraming voor (calculatie). Op basis van die bouwtekeningen kan een aannemer het werk veilig en verantwoord en volgens de eisen realiseren.

Er zijn allerlei soorten architectenbureaus die gespecialiseerd zijn in verschillende constructies: van een dakopbouw tot en met enorme hoogbouw. Afhankelijk van het soort bouwwerk en de complexiteit ervan, zullen ook de kosten van een architect variëren.

Maar wat gaat een architect u dan kosten? Kijk voor uitgebreide informatie en prijzen op onderstaande site www.wat-kost-het.nl

U kunt fors besparen op architect kosten door via het formulier op wat-kost-het.nl gratis en vrijblijvend documentatie en aanbiedingen van (regionale) architectenbureaus aan te vragen. 

Vergelijken = besparen....U kunt tot wel 45% besparen op de kosten! Doe uw voordeel ermee; wij bieden deze dienst geheel gratis en vrijblijvend aan. U zit nergens aan vast!

Reageer nu!

Contact-informatie

Cleveryards BV ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oud-Beijerland
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)