Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Falun Dafa: Elke zaterdag, Stadspark Sint-Truiden

Prijs: Gratis

976 keer bekeken • Status: Actief

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie.

Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie. Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdagvoormiddag vanaf 09u00 terecht in het Stadspark van Sint-Truiden (nabij de ingang aan de St-Trudostraat). Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

 

Voor meer info: Johan Bijnens 0473/457.924 of johan.bijnens@telenet.be

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hasselt
(Limburg, België)
Tel: +32(0)488/615098

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)