Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

(Klassieke) Dressuurinstructie op locatie Barneveld +50km

Prijs: € 25,-

286 keer bekeken • Status: Actief

  • Specialisatie:
  • Paarden

Leer meer over de juiste training van uw paard door middel van uitleg op basis van de anatomie en biomechanica van het paard.
Heeft u altijd wel alle oefeningen gereden, maar weet u eigenlijk niet wat er gebeurt in het paardenlichaam en wat u met deze oefeningen bereikt? Ik kan u helpen meer inzicht te verkrijgen in het waarom en wanneer u welke oefening kan gebruiken en wat er in het paard gebeurt. Door meer inzicht te krijgen in het hoe en waarom kunt u het paard beter gaan begrijpen en de training beter afstellen op het gewenste doel waardoor er meer resultaat wordt behaald.

 

Ruiter
In de lessen wordt er gekeken naar de doelstelling van een combinatie en welke eventuele problemen er zijn. Nadat dit in kaart is gebracht wordt er een trainingsplan opgesteld om zo stap voor stap naar het uiteindelijke doel toe te werken. Door dit stap voor stap te doen blijven de doelstellingen haalbaar en geeft dit duidelijkheid voor de ruiter wat te doen. Door daarnaast uitleg te geven over de anatomie en biomechanica van het paard ontstaat er meer begrip waarom een paard reageert zoals het reageert. Dit zorgt veelal voor minder frustratie en teleurstellingen bij de ruiter.

 

Paard
In de lessen staat naast de ruiter het paard centraal. Er wordt gekeken naar hoe het paard functioneert tijdens de trainingen. De anatomie en biomechanica van het paard staan hierbij centraal, om zo op een correcte manier het paard te trainen. Het kan voorkomen dat het paard blokkades in zijn lijf heeft opgelopen waardoor het bepaalde oefeningen niet goed kan uitvoeren. Wordt hier op de lange termijn niets mee gedaan, dan zullen er op den duur blessures kunnen ontstaan. Dan is het noodzakelijk om externe hulp in te schakelen zodat deze blokkades in het lijf verholpen kunnen worden en de progressie in de training weer voortgezet kan worden.

 

De training van paard & ruiter hoeft niet alleen te bestaan uit rijden. Om beiden in het algemeen uitgebreid te ontwikkelen bied ik een aantal mogelijkheden van instructie aan:
• Dressuur instructie
• Wedstrijdbegeleiding
• Zitles
• Longeerles
• Werk aan de hand

 

Als gecertificeerd NCSAH instructeur & trainer, ben ik opgeleid om het paard op een anatomische en biomechanische verantwoorde manier correct te trainen en de ruiter in dit proces te begeleiden. Ook het trainen en begeleiden van (ruiters &) paarden met lichaamsproblemen en revalidatie paarden behoort tot de mogelijkheden.

 

Kijk voor meer informatie op mijn website:
www.ewtraininginstructie.nl

 

of neem vrijblijvend contact met mij op: 06-14834851 / info@ewtraininginstructie.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Esther ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Barneveld
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0614834851

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)