Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

BIO Keratin Gold

Prijs: € 17,-

85 keer bekeken • Status: Actief

Bio Keratin Gold is een revolutionaire behandeling, samengesteld uit molecules van global nanokeratin, die elk soort haar herstelt en glad maakt zoals de Braziliaanse keratine. 
De Braziliaanse keratinebehandeling is geschikt voor alle haartypes, ook voor haar dat chemisch is behandeld, zoals gebleekt haar, highlights, gekleurd, gepermanent en gerelaxed haar.

De Bio keratin treatment is geen permanente straightening. De aangevulde keratine verdwijnt op natuurlijke wijze uit het haar. De slag of krul zal geleidelijk terugkomen. Meestal gebeurt dit na 4-6 maanden. Het haar blijft hierna wel zacht en glanzend en blijft er gezond uitzien.

Hoe vaker de behandeling wordt herhaald, hoe beter de conditie van het haar zal zijn en hoe gladder de krullen zullen worden. De behandeling maakt het haar daarnaast goed handelbaar. Je zult na het wassen van het haar minder tijd kwijt zijn met föhnen of met een steiltang. Goede resultaten zijn eenvoudig te verkrijgen.

Inhoud 700 ml.

Kappers Leverancier is een groothandel gevestigd in Amsterdam. Voor vragen of bestellingen kunt u contact opnemen met 0638513851.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0638513851

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)