Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Deurne verzorgingspraktijk Curam: massages- spa en huidverwenning, scrubs met Dead Sea mineral mud

Prijs: € 25,-

6 keer bekeken • Status: Actief

 

De unieke mix van mineralen die in de Dode Zee aanwezig is vormt de basis van alle AHAVA producten.
Eeuwen geleden ontdekte Cleopatra als eerste  de werking van de Dode Zee en benoemde de plek als haar persoonlijke gezondheids kuuroord, een plaats om de huid te laten herbronnen.

De weldadige werking heeft sindsdien nog niets aan kracht ingeboet en kan nu via de producten van AHAVA ook tot bij jullie komen.

 

AHAVA LICHAAMSBEHANDELINGEN EN MASSAGES: WELZIJN & HUIDVERWENNING

Scrub benen
keuze uit 3 soorten scrub (20 min)
€ 25

Scrub rug
keuze uit 3 soorten scrub (20min)
€ 25

Dead sea mineral mud, rug (20 min) 
De modder van de dode zee bezit krachtig reinigende eigenschappen zonder uit te drogen. Bovendien is ze ideaal bij pijnlijke en gespannen spieren. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd, de microcirculatie verbetert en de textuur van de huid wordt verfijnd.
€ 25

Dead sea mineral mud, full body(40 min) 
De modder van de dode zee bezit krachtig reinigende eigenschappen zonder uit te drogen. Bovendien is ze ideaal bij pijnlijke en gespannen spieren. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd, de microcirculatie verbetert en de textuur van de huid wordt verfijnd.
€ 40

Mineral Balance back Massage (Scrub-Mud-Liquid salt) (50 min) 
Ontspannende massage die lichaam en geest kalmeert, het gebruik van de modder heeft een aanvullend effect bij lage rugpijn.
€ 57

Body Uplifting Massage- Salt & Oil (60 min) 
Een zachte, stress verlichtende massage waarbij eerst met olie wordt gewerkt en nadien met liquid salt. Liquid salt bevat een hoge concentratie aan mineralen uit de dode zee, ontgift, stimuleert de huidvernieuwing en heeft een gunstig effect op het immuunsysteem.
€ 68

Ahava signature Massage: Salt & Mud rug (60 min) 
Een stimulerende en ontgiftende scrub met dode zee-zoutkristallen gevolgd door een modderpakking en een ontspannende massage van de rug.
€ 70

Ahava signature Massage: Full-body Salt & Mud (90 min) 
Een stimulerende en ontgiftende scrub met dode zee-zoutkristallen gevolgd door een modderpakking en een ontspannende massage van het volledige lichaam.
€ 97

Body Contouring: Scrub- Oil- Firming body cream (60 min) 
Een scrub met de “smoothing body exfoliator” die de microcirculatie stimuleert, gevolgd door een bindweefselmassage en afgewerkt met de “firming body cream”
€ 65

Body Contouring + Mud: Scrub- Oil- Mud- Firming body cream (90 min) 
Een scrub met de “smoothing body exfoliator” die de microcirculatie stimuleert, gevolgd door een bindweefselmassage, aansluitend een modderpakking en afgewerkt met de “firming body cream"
€ 95

Reageer nu!

Contact-informatie

Curam ( Bedrijf )
10 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Deurne
(Antwerpen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)