Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Uw bedrijf gratis aanmelden bij Bedrijvengids Tuinkarwei.

Prijs: Niet van toepassing

77 keer bekeken • Status: Actief

Tuinkarwei.nl sinds 2006.
Na ruim 10 jaar was het dan toch echt de allerhoogste tijd voor vernieuwing. En hebben we de vertouwde bedrijvensite tuinkarwei.nl in zijn geheel op de schop genomen. Een buitengewoon moeilijk beslissing, omdat alle bedrijfsvermeldingen bestaande uit een titel en een link naar de bedrijfswebsite hierbij zijn komen te vervallen. En omdat de nieuwe bedrijvengids geheel opnieuw door google en alle andere zoekmachines opnieuw geïndexeerd zou moeten worden. Dit betekent dat we geheel opnieuw vanaf het begin af aan zullen moeten beginnen.  

En dan het positieve nieuws.
De nieuwe bedrijvengids toont fris, is overzichtelijk, is van deze tijd en biedt bedrijven voldoende ruimte om bedrijfsspecialisaties en bedrijfsactiviteiten te vermelden in woord en beeld. Dit biedt een toegevoegde waarde voor zowel bedrijven als consumenten. Daarnaast is de nieuwe bedrijvengids is seo vriendelijk gebouwd en zal dus nog beter en sneller door bezoekers gevonden worden.

Bent u hovenier, tuinman of tuinarchitect of doet u iets anders wat tuin gerelateerd is, en heeft u een eigen bedrijf meldt u dan nu gratis aan voor een vermelding op tuinkarwei.nl Ook als u geen eigen bedrijfswebsite heeft bent u natuurlijk van harte welkom.


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)