Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Tekstbureau Duidelijk Zo is hét adres voor het redigeren van al je teksten.

Prijs: Nader overeen te komen

1.584 keer bekeken • Status: Actief

Wil je goed voor  de dag komen met je tekst? Laat deze dan door mij bewerken.

 

Boeken | scripties | advertenties | websites | brieven | brochures | blogs | persberichten | verhalen | e-mails.

 

Een inhoudelijk goede tekst spreekt mensen aan, maakt ze nieuwsgierig én enthousiast. Daarnaast mag een goede tekst uiteraard ook geen taalfouten bevatten. Die glippen er echter gemakkelijk doorheen, zélfs als u uw eigen woorden een paar keer hebt overgelezen.

Maar wat bepaalt eigenlijk de kwaliteit van een tekst? De inhoud? De vorm? U bent zelf het meest deskundig om over een bepaald onderwerp te schrijven. Vooropgesteld dat u ook goed kunt schrijven. Maar let u daarbij ook echt op alle facetten van correct taalgebruik? 

Een tekst zonder spelfouten en andere slordigheden is professioneler dan een tekst vol d/t-fouten. Het is bijvoorbeeld erg jammer als u een sollicitatiebrief voor uw droombaan hebt geschreven en er staan storende fouten in. Of als u een mooie website met een goed product hebt en uw boodschap komt niet over. 

Professionele correctie is daarom een must om te zorgen dat deze onvolkomenheden uw lezers niet afleiden van de inhoud. Als u uw tekst laat bewerken, bent u zeker van een goed eindproduct! Dit biedt u twee grote voordelen: uw tekst oogt professioneler én u bespaart tijd.

 

Klantenreacties 

 

Bij het redigeren van mijn laatste boek heb ik samengewerkt met Jan Kok. Dat was niet alleen prettig, onderhoudend en uiterst leerzaam, maar ook nog eens zeer inspirerend. 
Als Jan Kok zichzelf zou afficheren met de leus ‘Wij van Jan Kok adviseren Jan Kok’, dan zou ik me daar dan ook met alle genoegen en zonder ook maar enige twijfel bij aansluiten. 
Berthold Gunster - Utrecht (Omdenken en Ja-maar®)
- - - - -
Jan heeft in de loop van mei 2012 mijn teksten voor een reisgids geredigeerd. De samenwerking met Jan is altijd prettig. Hij vraagt wat je precies van hem verwacht, maakt goede afspraken over de betaling en werkt snel. Kortom, hij is professioneel ingesteld. Het resultaat is dat je kunt vertrouwen op een goed eindproduct: je tekst is er degelijker op geworden en foutloos. 
Als schrijver zit je er teveel met je neus bovenop. Een goede redactie is in mijn ogen noodzakelijk voor elke tekst, of die nu gedrukt wordt op papier of op je website komt te staan. Jan biedt hiermee een uitstekende service.
Beatrice Boots - Dublin
- - - - -
Wij zijn erg blij met Jan Kok. Onze verhalenmail en website worden door zijn hand nog mooier en dat krijgen we ook van klanten te horen. Taal, woorden en opbouw zijn in verhalen erg belangrijk en Jan voelt goed aan hoe daar een nog beter lopend geheel van te maken. Tekstbureau Duidelijk Zo  is duidelijk in taal, woord en deadlines. Prima werk!
Leo Kaniok - Haarlem (Uitgeverij ZintenZ)
- - - - -
Jan Kok heeft tot mijn volle tevredenheid mijn script geredigeerd tot een goed boek. Hij wist op vakkundige wijze niet lopende zinnen om te zetten in een pakkende en boeiende tekst. Ook heeft hij op respectvolle wijze adviezen gegeven waardoor het verhaal veel beter is geworden. Met trots kan ik mijn vlot lezend boek presenteren!
'Sluipjagers in jongensland' - De auteur als ervaringsdeskundige. Dit schrijnende verhaal geeft meer inzicht in hoe volwassenen een kind ernstig kunnen beschadigen.
Martin Kessels - Leiden
- - - - -
Jan Kok heeft me echt geweldig geholpen met de teksten op mijn site. Ik wist wel wat ik wilde zeggen, maar hoe dat ook met de juiste woorden te doen bleek een grotere uitdaging dan ik dacht... Hij heeft de teksten op mijn site samen met me doorgelezen, gevraagd wat ik wilde en deze precies zo aangepast dat er echt staat wat ik bedoel. 
Tekstbureau Duidelijk Zo is dan ook een absolute aanrader als je wel weet wat je boodschap is, maar net even niet de juiste woorden kunt vinden. 
Debby Sikking - Voorschoten 

 

'De stijl verbeteren betekent de gedachte verbeteren.' (Friedrich Nietzsche)

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Leiderdorp
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)