Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

BEGIN EEN EIGEN WEBCAMSITE

Prijs: € 150,-

37 keer bekeken • Status: Actief

BEGIN EEN EIGEN WEBCAMSITE - LAGE KOSTEN!

 

Wil jij geheel zelfstandig en vanuit huis een extra inkomen genereren? Heb jij er wel eens over nagedacht om een erotische webcamsite te starten? Wij nemen al het werk voor je uit handen. Zonder enige vorm van programmeerervaring kan jij binnen 1 week aan de slag met je eigen website!

Je verdient per minuut dat een bezoeker aan het chatten is (Nederlandse bezoekers 30 cent per minuut per bezoeker, Belgische bezoekers 69 cent per minuut per bezoeker). Je hebt geen omkijken naar de webcam dames en hebt 24 uur per dag inzage in realtime statistieken.

Je kan zelf een beschikbare domeinnaam uitzoeken en deze aan ons doorgeven, wij registreren de naam op jouw naam en maken de website voor jou in orde. Binnen een week ben je online met jouw eigen webcamsite vol met de leukste dames.

Wij vragen voor deze dienst een bedrag van 150,00 euro, dit is inclusief een jaar webhosting en de kosten voor het registreren van de domeinnaam. Wanneer het jaar voorbij is betaal je ongeveer 25,00 euro per jaar voor de webhosting incl. de kosten voor jouw domeinnaam. Verder komen er geen kosten bij.

Deze actie is zowel voor bedrijven als particulieren. Alle bovengenoemde bedragen zijn excl. btw. Neem voor verdere informatie contact met ons op! webcamsite@d-o-s.nl of via 036-8448998, onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Reageer nu!

Contact-informatie

Desire Online Services ( Bedrijf )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almere
(Flevoland, Nederland)
Tel: 036-8448998

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)