Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

BEGIN GOEDKOOP JE EIGEN WEBCAM SITE

Prijs: € 150,-

3.997 keer bekeken • Status: Actief

Heb jij er wel eens over nagedacht om in deze financieel moeilijke tijd een leuke bijverdienste te creëren. Je hebt nu de kans om zonder enige vorm van programmeer ervaring een eigen webcamsite te beginnen.

 

Je verdient per minuut dat een bezoeker aan het chatten is (Nederlandse bezoekers 30 cent per minuut per bezoeker, Belgische bezoekers 69 cent per minuut per bezoeker). Je hebt geen omkijken naar de webcam dames en hebt 24 uur per dag inzage in realtime statistieken.

 

Je kan zelf een beschikbare domeinnaam uitzoeken en deze aan ons doorgeven, wij registreren de naam op jouw naam en maken de website voor jou in orde. Binnen een week ben je online met jouw eigen webcamsite vol met de leukste dames.

 

Wij vragen voor deze dienst een bedrag van 150,00 euro, dit is inclusief een jaar webhosting en de kosten voor het registreren van de domeinnaam. Wanneer het jaar voorbij is betaal je ongeveer 25,00 euro per jaar voor de webhosting incl. de kosten voor jouw domeinnaam. Verder komen er geen kosten bij.

 

Deze actie is zowel voor bedrijven als particulieren. Alle bovengenoemde bedragen zijn excl. btw. Neem voor verdere informatie contact met ons op! webcamsite@d-o-s.nl of via 036-8448998, onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Reageer nu!

Contact-informatie

Desire Online Services ( Bedrijf )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almere
(Flevoland, Nederland)
Tel: 036-8448998

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)