Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Website bouwer? Wij maken uw website va € 189,00

Prijs: € 189,-

241 keer bekeken • Status: Actief

Webzeker Webdesign bouwt voor u een complete website die u zelf eenvoudig kunt onderhouden. Hierbij maken wij gebruik van een van de meest populaire pakketten voor het bouwen van websites: Joomla. En natuurlijk met de modernste technieken waaronder responsive design. Hiermee is uw website uitstekend geschikt voor gebruik op smartphones en tablets.

Bij oplevering ontvangt u een Nederlandstalige handleiding.

Een standaard website kost bij Webzeker Webdesign € 189,00. Hierbij gaan we ervan uit dat u zelf het benodigde materiaal (teksten, afbeeldingen ed. aanlevert). U kunt deze basiswebsite naar wens laten uitbreiden met bijvoorbeeld een Google Maps kaartje, een contactformulier, social media integratie en verschillende soorten fotoshows. De kosten voor deze modules liggen tussen de € 40,00 en € 50,00 per stuk.


Uiteraard zetten wij alles netjes op papier in de vorm van een vrijblijvende offerte zodat u van te voren exact weet waar u aan toe bent.


Neem voor vragen gerust contact met ons op via info@webzeker-webdesign.nl of 06 – 41 463 302. Benieuwd naar onze portfolio? Kijk eens op http://www.webzeker-webdesign.nl/portfolio. Hier vindt u ook referenties van onze klanten.

Reageer nu!

Contact-informatie

Webzeker Webdesign ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lemmer
(Friesland, Nederland)
Tel: 06-41463302

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)