Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Een duitse aannemer bouwt de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Energiezuinig ecologisch en milieubewust bouwen.

Prijs: Ruilen

4.623 keer bekeken • Status: Actief

Een huis met de beste kwaliteit voordelig bouwen. Duitse aannemers bouwen ecologisch, gezond en energiezuinig. Duitse grundlichkeit van duitse aannemers voordelig met Korbeel wonen. 

 

Wij zijn Korbeel Wonen, een nederlandse aannemer met duitse werknemers. Een eigen woning bouwen doet u een keer in uw leven en is vaak de grootste uitgave die u ooit doet. Door u vooraf te verdiepen in de mogelijkheden kunt u zich veel geld besparen en  luxer wonen met keuzes als leien pannen en rieten dakbedekking.

 

Energiezuinig bouwen. Wij zijn klaar voor 2020! en weten hoe een huis te bouwen energiezuinig tot een nulwoning oftewel een energie-terug woning.

 

De tekeningen voor de bouwvergunning zitten bij de prijs inbegrepen. Wij ontwerpen het huis zoals u het wilt dienmate dat u weet wat u bouwt. We weten wat de gemeente en welstand verwacht en loodsen uw plan snel door de bouwaanvraagprocedure zodat we snel kunnen bouwen.

 

Heeft u al een tekening; u krijgt van ons de scherpste prijs. Opsturen mag natuurlijk ook. Wij werken in HEEL Nederland vanuit Amersfoort. Kijkt u ook eens naar de website www.korbeelwonen.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)
Tel: 033-2600054

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)