Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Spackspuiter "De Zwarte Valk"

Prijs: Nader overeen te komen

1.425 keer bekeken • Status: Actief

Als u voor een goedkope soort stucwerk kiest is het laten spack spuiten van uw huis hetgeen wat u zoekt.
Spackspuiten is toepasbaar op vele ondergronden zoals beton, gibo muren, gipsplaten en overschilderbaar met latex muurverf. Spack word standaard in wit/roomwit gespoten.
Ook is het mogelijk in meer dan 100 verschillende kleuren maar dit is prijzig omdat er meer afplakwerkzaamheden en het schoon laten maken van de pomp en spuitslang/kop bij komt kijken. Vaak word er daarom daarna met latex of airless in de gewenste kleur gespoten.
Spackspuitwerk kan je in gewenste korrel groote laten spuiten. bv bij nieuwbouw is vaker een gladder ondergrond en kan je een fijne korrel laten spuiten. Met een oneffen muur kan je beter wat groffer korrel kiezen.
Een spacklaag is een vrij dunne laag die met een spackspuitmachine word aangebracht. Door de compressor die er voor zorgt dat de spack goed verdeeld wordt op de muren en de plafonds krijgt u een prachtige structuur zowel grof als fijn.

  • eerste laag: De eerste laag spack is de laag waar alle kleine oneffeheden worden weggewerkt. Ook wel genoemd de meslaag.

 

  • tweede laag: de 2de laag is de afwerklaag die aangebracht word nadat de eerste laag is ingetrokken en gedeeltelijk gedroogd is. Deze laag bepaalt de stuctuur.


Voordelen van Spackspuitwerk

Spackspuiten is goedkoper dan traditioneel stucwerk
Het kan in desbetreffende kleur gespoten/geverfd worden 
Spackspuitwerk geeft u wand of plafond een structuur naar keuze

Reageer nu!

Contact-informatie

De zwarte valk ( Bedrijf )
17 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Dordrecht
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0641505112
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)