Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Spouwmuurisolatie & vloerisolatie voor uw huis!

Prijs: Nader overeen te komen

70 keer bekeken • Status: Actief

Overweegt u om uw huis in Leiden te laten isoleren, maar weet u niet waar u moet beginnen? AULA isolatie kan u hierbij van dienst zijn! AULA isolatie is namelijk dé specialist in spouwmuur na-isolatie, waarbij vocht en tocht geen kans meer krijgen.

 

Spouwmuurisolatie in Leiden: rendabel & kostenbesparend

Wat zijn de voordelen voor het kiezen van spouwmuurisolatie bij AULA isolatie? Wij zorgen er ten eerste op professionele en milieuvriendelijke wijze voor dat uw huis in de zomer koel blijft en in de winter warmte vasthoudt. Daarnaast krijgt u niet alleen een gratis inspectie en een vrijblijvende offerte. U bent bij ons verzekerd van 15 jaar garantie op spouwmuurisolatie aan uw huis!

 

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Onze werkwijze start met een endoscopisch onderzoek, waarbij we onderzoeken of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Uw stenen raken hierbij niet beschadigd. Wij boren kleine gaatjes in de voegen aan de buitenkant, spuiten het SUPAFIL isolatiemateriaal in de muur en maken de gaatjes dicht. SUPAFIL is vrij van schimmels en bacteriën, reukloos en brandvrij. Kortom, veilig & efficiënt.

 

Meer weten over spouwmuurisolatie in Leiden?

Wilt u weten wat AULA isolatie voor u en uw huis kan betekenen? Vraag dan nu een gratis inspectie van uw huis aan. Aan de hand van deze inspectie maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

AULA isolatie ( Bedrijf )
4 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hazerswoude Dorp
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0182-612019

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)