Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Kennisniveau van jullie BHV-ers laten testen?

Prijs: Nader overeen te komen

1.143 keer bekeken • Status: Actief

Bedrijfshulpverleners zijn doorgaans behoorlijk begaan met de taken die zij hebben uit te voeren. De jaarlijkse - of tweejaarlijkse herhalingscursus wordt serieus gevolgd. BHV-ers vinden die herhalingsfrequentie vaak te laag. Bedrijven twijfelen vaak ook zelf aan de kundigheid van de eigen BHV organisatie. Toch blijven de BHV-taken , naast de gewone baan, van iets van 'er bij'.

Dan is het raadzaam eens onafhankelijk van de eigen BHV opleiding een onderzoek uit te voeren naar de professionaliteit van de eigen BHV-organisatie. Wat weten de BHV-ers nu echt van hulpverlening? Aan de hand van een checklist en een vragenformulier die door alle bhv-ers ingevuld moet worden kan in kaart gebracht worden waar u als bedrijf of als BHV organisatie staat. Aan de hand van de rapportage met adviezen kunt u uw beleid voor de komende tijd hier op aanpassen.

Het testen van het kennisniveau is geen overbodige luxe, maar een voorwaarde voor goede hulpverlening op het moment dat u het echt nodig heeft. Dus twijfel niet en neem contact op via onderstaand formulier.

Reageer nu!

Contact-informatie

Sanne ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)