Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

PGS15 advies

Prijs: Nader overeen te komen

261 keer bekeken • Status: Actief

Bent u op zoek naar deskundig PGS15 advies? Heeft u vragen over een veilige opslag van gevaarlijke stoffen? De adviseurs van VNCW consultants zijn specialist op dit gebied en kunnen u van advies voorzien.

 

In de PGS15 staan de regels voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Hoofdstuk 3 behandeld de opslag tot 10 ton per brandcompartiment, hoofdstuk 4 komt daar bij wanneer er meer dan 10 ton wordt opgeslagen en hoofdstuk 5 behandelt de overslag. Een juiste interpretatie van de verschillende regels is daarbij onontbeerlijk. Deskundige ondersteuning kan daarbij een uitkomst zijn. Aan welke voorwaarden moet een PGS15 opslagmagazijn voldoen, of mag ik gevaarlijke stoffen overslaan in een crossdock zonder brandbestrijdingsinstallatie, of wanneer ben ik ‘PGS15 aangesteld persoon’. Vragen waar niet altijd direct antwoord op zijn en waar deskundige ondersteuning wellicht gewenst is. VNCW consultants zijn direct betrokken bij het opstellen van de PGS15 en kunnen u als geen ander van advies voorzien.

 

Ook wanneer de PGS15 al op uw bedrijf van toepassing  en u heeft vragen over bepaalde voorschriften. Of u bent van plan een vergunning aan te vragen of van plan nieuw te gaan bouwen dan kunnen wij u van dienst zijn. Naast PGS15 advies kunnen wij voor u tevens de vergunning aanvragen. Via onderstaand formulier neemt u contact met ons op.

 

voor verdere informatie:

https://www.vncw-consultants.nl/pgs15-advies/

Reageer nu!

Contact-informatie

Sanne ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)