Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi�!

diensten

Nieuwe Gua sha massage methode

Prijs: € 55,-

60 keer bekeken • Status: Actief

Introductie nieuwe massage om bij mij te kunnen ondergaan:"guasha methode" tijdelijk een laag introductie tarief profiteer ervan nu het nog kan.

Hoe zou het voor u zijn om weer lekkerder in uw vel lichaam & mentaal te komen te zitten? Waarschijnlijk zal u hier wel voor tekenen en de massage te ondergaan. Profiteer nu van deze aanbieding:
Nu tijdelijk voor een redelijke laag Kennismakingstarief een lostarief € 35,00 voor de (onder)rug en € 25,00 alleen gezicht en beiden € 55,00 incl.btw.

Of combi behandeling rug en benen & voeten €65,00 incl. Btw.

Of 3 behandelingen vooraf gepland met kortingen, zie foto flyer met de kortingen. Voor de combi rug en benen met voeten geldt dan ook 1e volledig tarief, 2e 10% korting en 3e 15% korting.
Om te ervaren wat het voor u kan betekenen.

Hoe werkt guasha

Guasha is een unieke Chinese therapie die al enkele duizenden jaren oud is. Het woord “Gua” betekent schrapen. “Sha” betekent zandkorrels of de rode vlekjes (afvalstoffen) die naar boven komen tijdens het schrapen. Letterlijk vertaald dus het schrapen van ziekte (afvalstoffen) uit het lichaam.

Het effect op fysieke- en mentale aspect:

Het schrapen over het lichaam gebeurt met een speciale jade steen en met speciale Jade roller, waaraan geneeskracht wordt toegekend. Jade is een symbool van sereniteit en zuiverheid. Het heeft de kleur van het hartchakra. Gedragen op de huid geeft de jade steen innerlijke rust en een kalmerende werking op het zenuwstelsel. Jade werkt fysiek gezien vooral op nieren en blaas. Dus door bij guasha met een jade steen te werken, wordt de uitscheiding van de afvalstoffen ook bevorderd. En verlaten de gifstoffen sneller en gemakkelijker het lichaam.

De conditie van je lichaam wordt zichtbaar door het schrapen over de huid. Eerst wordt er een speciale olie op de huid aangebracht, waarna er met de jade steen geschraapt kan worden. Deze olie wordt gebruikt als bescherming voor de huid en daarnaast zitten er diverse Chinese kruiden in. Elk kruid in de olie kent zijn eigen werking als ontspanning, ontgifting, etc. Er wordt dus niet zomaar een willekeurige massage olie gebruikt.

Reiniging en ontgifting:

Na de guasha behandeling kunnen er verkleuringen in de huid zichtbaar worden. Dit geeft het corresponderende gebied aan waar blokkades zaten. De kleuren variëren van rood tot blauw/paars. De kleur geeft aan hoe chronisch het probleem is. De verkleuringen verdwijnen volledig binnen enkele dagen. Door vaker te behandelen met guasha zijn er steeds minder blokkades (afvalstoffen die zich opgehoopt hebben) en krijg je dus ook steeds minder rode vlekken. Het zelfregulerend vermogen van het lichaam gaat weer beter werken.

Guasha reinigt en ontgift, stimuleert het immuunsysteem, heft blokkades op, stimuleert de bloedsomloop, pijnbestrijding en geeft ontspanning en tegelijk ook energie (blokkades verdwijnen dus betere doorstroming en minder pijn). Het effect kun je vergelijken met een bindweefsel massage. Het is een heel diepe bindweefselmassage door een guasha behandeling.

Gua sha kan helpende hand bieden bij uiteenlopende fysieke- en mentale klachten:

- bewegingsproblemen, stijfheid/spierpijn;
- rug- en schouder klachten
- reuma, jicht, rsi;
- ontstekingen;
- verkoudheid;
- spijsverteringsstoornissen;
- stress/burn out;
en nog vele andere klachten en ziekte.

Boek dus nu om een afspraak in te plannen.
Er is altijd mogelijkheid om eerst een "Gratis" advies via telefoon in te winnen via bel afspraak.

https://www.facebook.com/infopraktijkverlichting/

Reageer nu!

Contact-informatie

Praktijk Verlichting ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties


(Nederland)
Tel: 0681247577

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)