Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Spiritueel coach - Voetreflexoloog

Prijs: Niet van toepassing

2.512 keer bekeken • Status: Actief

Hoi,

Mijn naam is Lena en ik ben spiritueel coach al vele jaren help ik mensen met allerlei verschillende klachten of vragen op paranormaal/spiritueel gebied. Ik heb mij in 2012 laten omscholen tot voetreflexoloog en ben sinds 29 maart 2014 beroepslid bij de Bond van Europese Reflexologen - afdeling Nederland.

Mijn doel is om met name kinderen/jongeren te helpen die te maken hebben met emotionele en/of lichamelijke blokkades of stoornissen die veroorzaakt worden door hun paranormale gaven. Deze kinderen worden ook wel hoogsensitief (HSP) of nieuwetijdskinderen genoemd.

Is uw kind hoogsensitief dan kan het zijn dat hij/zij door hun gevoeligheid slecht slaapt, veel droomt, ’s nachts wakker schrikt, bang is voor bepaalde plekken in huis, last van stemmingswisselingen heeft of gepest wordt omdat ze als anders worden gezien. Hoogsensitieve kinderen voelen of zien dingen bij anderen die ze niet kunnen plaatsen en keren daardoor vaak in zichzelf of worden juist agressief of opstandig. Vooral de slapeloze nachten zorgen zowel bij het kind als bij de ouder(s) voor een hoop stress en onrust. Ook krijgen kinderen lichamelijke klachten (darmproblemen, in bed plassen, hoofdpijn, concentratiestoornissen etc.).

Wat ik zoal doe is een combinatie van mijn gaven waarbij ik afhankelijk van de klacht gebruik maak van mijn heldervoelendheid, helderziendheid, het contact kunnen leggen met dierbare overledenen, het magnetiseren, het reinigen van de woon en/of slaapomgeving of door voetreflexologie toe te passen. Daarnaast werk ik veel met kristallen, deze worden afgestemd op de klacht en de persoon. Omdat elke situatie weer anders is zal pas op het moment dat er contact is, duidelijk worden welke stappen er nodig zijn om in ieder geval de vragen, blokkades of klachten te behandelen.

Doordat ik zelf ooit zo’n kind ben geweest die hier mee te maken heeft gehad, kan ik uit eigen ervaring het kind en hun ouder(s) handvaten meegeven hoe om te gaan met de gaven die het kind heeft. Natuurlijk ben ik me er goed van bewust dat ik geen specialist of arts ben en zal dan ook te allen tijde de cliënt doorverwijzen naar zijn/haar arts wanneer duidelijk blijkt dat het een klacht betreft die ik niet kan of mag behandelen.
Door eerst in gesprek te gaan met de ouder en/of het kind, kan ik uit het gesprek of via een foto vaak al de oorzaak voelen van de klachten. Uiteraard kunnen volwassenen ook terecht met hun klachten of vragen.

Op mijn website www.eljeespirituelepraktijk.nl vindt u meer informatie over alle overige behandelingen.

“Het verstand waarschuwt ons wat we moeten vermijden. Het hart zegt ons wat we moeten doen.” (Joseph Joubert)

Reageer nu!

Contact-informatie

ELJee ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Deventer
(Overijssel, Nederland)
Tel: 06-23731071

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)