Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

LIVE een schilderij laten maken van je bruiloft. Live painting!

Prijs: Niet van toepassing

456 keer bekeken • Status: Actief

Een kunstenares die live een schilderij maakt op en van je bruiloft!

Een origineel bruiloft cadeau:)

 

www.peggyvangurp.nl

 

Peggy van Gurp heeft waarschijnlijk één van de leukste werkplekken. Ze is live painter op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Ze verschijnt op het feest met een leeg doek, haar ezel en haar schildersspullen en zoekt een plek uit temidden van het feest waarbij de gasten goed kunnen meegenieten hoe het doek tot stand komt in een creatief proces wat ongeveer vier uur in beslag neemt. Een live paint om uw bruiloft of ander feest ter plekke vast te leggen is een geweldige beleving voor gasten en ontvanger.

 

Een feestschilderij van Peggy is een geweldig cadeau, omdat het entertainment is met een uniek feestschilderij als eindresultaat. Het is niet altijd makkelijk om een leuk bruiloft-cadeau te vinden. Vaak heeft het bruidspaar alles al en geld geven of een saaie cadeaubon is ook niet origineel. Met een feestschilderij door Peggy kun je iets unieks aanbieden, afgestemd op uw eigen wensen. Live painter Peggy houdt rekening met kleurwensen zodat het schilderij ook goed aansluit bij het interieur.

 

Live painting wordt ook vaak cadeau gedaan door familie of vrienden. Als verrassing voor het bruidspaar. Die weten dan soms van niks en dat maakt live painting door Peggy ook zo'n uniek en persoonlijk cadeau. De aanbieders komen dus eigenlijk met lege handen op het feest, en zien ter plekke hun cadeau vervaardigd worden. De verfjes ademen de sfeer van de dag. Het is entertainment met een persoonlijk schilderij als eindresultaat. Een live paint is het ontstaan van spontane kunst. Een kortstondige impuls zonder bewuste reflectie , niet gekunsteld of gemanipuleerd en verrassend voor de omgeving. Precies dát is te zien, als Peggy van Gurp bezig is met het creëren van een live paint. Enjoy!

 

Kijk voor vele voorbeelden en info op www.peggyvangurp.nl

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties


(Nederland)
Tel: 0612925185

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)