Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Trouwauto Peugeot 404 1967 automatique

Prijs: Nader overeen te komen

1.674 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Trouwauto

Prijsvoorbeeld: Een hele dag van 10.00 tot 18.00 uur gebruik van de Peugeot 404 met chauffeur en 100 kilometer kost € 375,00. inclusief alles!

Deze roomwitte peugeot 404 uit 1967 beschikt over een drie-traps automatische transmissie, wat voor die tijd behoorlijk uniek was. Helaas ontbreken de D van Drive en de R van Reverse. Tekens die voor Fransen ongetwijfeld logisch zijn, zijn hiervoor in de plaats gekomen. Nog steeds kun je aan alles merken dat ze een auto is uit de hogere klasse. De vering is erg comfortabel en de automaat schakelt zijdezacht.

Een prima kachel, met aanjager, weet de auto in een mum van tijd warm te krijgen op koude dagen. Je kunt zelfs regelen waar de warme lucht uit de roosters stroomt, net als bij een moderne auto. De ruitenwisser kent 1 snelheid en de vloeistof voor de sproeier pomp je met een druk op de knop zelf uit het reservoir. Hoe harder je drukt, hoe hoger de straal op het raam komt.

De auto kan nog steeds goed meekomen in het huidige verkeer en rijdt met gemak 150 kilometer per uur. Of dit verstandig is met 4 trommelremmen en een primitief soort rembekrachtiging genaamd “hydrovac” is de vraag. De drie-puntsgordel helpt als de nood aan de man is, maar kent geen automatische aanspanning of oprolmogelijkheid.

Als de startmotor er mee op zou houden, kun je de motor met een slinger aan de praat krijgen. De slinger is uiteraard aanwezig bij de auto en die steek je door het gat in de voorbumper

 

Meer informatie? Bel 0511-543178

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Buitenpost
(Friesland, Nederland)
Tel: 0511543178

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)