Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bijles Wiskunde en Rekenen in Arnhem

Prijs: Nader overeen te komen

673 keer bekeken • Status: Actief

Ik ben Edwin Mot, ik geef bijles wiskunde en rekenen in Arnhem. Kijk ook eens op mijn website bijles-wiskunde-arnhem.nl voor meer informatie!

 

Aanpak: persoonlijke aandacht, betere resultaten!

  • Allereerst gaan we samen op een rijtje zetten welke delen van de wiskunde je al beheerst en welke delen om extra aandacht vragen. Dat doen we aan de hand van je lesboeken: we bekijken welke stof je al hebt gehad, wat je begrijpt en wat niet. Maar we schatten ook in wat er op school de komende maanden aan stof te verwachten is. Dat betekent dus: boeken mee naar de bijles!
  • Zo bekijken we wat je op korte termijn nodig hebt aan uitleg en training om een goed cijfer te halen bij de eerstvolgende repetities of andere schriftelijke overhoringen. En we maken een plan om ook op langere termijn kennis en vaardigheid bij te spijkeren.
  • Het is niet voldoende om alleen maar de bijlessen te volgen. Je gaat ook thuis aan de slag met gerichte opgaven om nog eens te oefenen met de stof die je lastig. In de volgende les bespreken we die dan weer.
  • Bij de HAVO en VWO leerlingen die een grafische rekenmachine mogen gebruiken zal ik vooral veel aandacht besteden aan het met dit apparaat controleren van de gevonden antwoorden. Je kunt bijna alles met deze wondermachine uitrekenen of controleren! Een hoop fouten zijn te voorkomen door hier handig gebruik van te maken.

    De persoonlijke aandacht tijdens de bijles, gecombineerd met thuis oefenen, geeft vaak al snel resultaat. Het zou mooi zijn als ik iets van mijn enthousiasme voor wiskunde op je kan overbrengen. Maar als je gewoon voldoening voelt bij het vinden van het goede antwoord heb je al veel gewonnen.

     

Reageer nu!

Contact-informatie

Edwin Mot ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)
Tel: 026-4438013

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)