Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Bijles wiskunde, fysica en chemie

Prijs: € 30,-

302 keer bekeken • Status: Actief


Uw kind heeft moeite met wiskunde, fysica, chemie of natuurwetenschappen. Het kan de leerstof niet verwerken en u wilt hier iets aan doen.

 

Als leraar (ingenieur met getuigschrift van pedagogische bekwaamheid) geef ik reeds 15 jaar wiskunde, fysica en chemie en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs. 
Ik ben zelfstandig leraar in bijberoep en erkend door de Vlaamse Gemeenschap. 
Door mijn ervaring en inlevingsvermogen kan ik de abstracte terminologie en oefeningen waar uw kind niets van begrijpt toch verstaanbaar maken.

Ik geef bijles aan leerlingen van het lager en secundair onderwijs tot studenten hoger onderwijs. Van de tafels van vermenigvuldiging tot tweedegraadsvergelijkingen, logaritmische en exponentiële functies, limieten, afgeleiden, integralen, … Alles is mogelijk!

Studenten die zich voorbereiden op de centrale examencommissie, in de volksmond beter bekend onder de naam “middenjury”, ondervinden vaak problemen bij de vakken wiskunde, chemie of fysica. Door een intensieve begeleiding kan ik de slaagkansen sterk verhogen.

Leerlingen met dyscalculie worden geremediëerd door het inoefenen van de leerstof, gebruik makend van tips, ezelsbruggetjes en veel geduld. De ervaring leert dat de manier van wiskundig denken bij dyscalculie anders is en daarom een meer gestructureerde, stap per stap-aanpak vergt.

Referenties zijn beschikbaar.

De bijlessen worden steeds bij mij thuis te Melsbroek (Steenokkerzeel) gegeven waar ik beschik over didactisch materiaal.

Ik ben gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel, Vilvoorde, Mechelen, Leuven, Zaventem, Kampenhout, Zemst, Machelen, Grimbergen, Kortenberg, Boortmeerbeek, Haacht en Herent.

Voor meer informatie of een afspraak kan u mij steeds bellen op 0494 65 33 65.

Prijs : 30 Euro per uur

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Perk
(Vlaams-Brabant, België)
Tel: +32(0)494 65 33 65

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)