Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Cursus Duits / Taaltraining Duits / zakelijk Duits in Arnhem

Prijs: Nader overeen te komen

146 keer bekeken • Status: Actief

spreekvaardigheid, Goethe Institut examens, grammatica, individuele taaltraining, conversatie Duits, priveles, naamvallen, dyslexie, uitspraak, Duits leren, maatwerk, German courses, Business German

Bent u op zoek naar een taalcursus Duits, zakelijk Duits of algemeen Duits/conversatie Duits of moet u examen doen of heeft u uitleg nodig bij grammatica, spelling of andere taalonderdelen; of zijn de naamvallen lastig voor u; Petra's Taaltrainingen helpt u hier graag bij.

Bij Petra's Taaltrainingen kunt u terecht voor alle Goethe Institut trainingen en voor alle taalniveaus, zowel zakelijk als particulier.

Petra's Taaltrainingen is gespecialiseerd in 1 op 1 begeleiding/priveles en Petra is een native speaker Duits.

Alle cursussen zijn maatwerk en worden verzorgd in Arnhem-Noord, zowel overdag als in de avonduren.

Bij Petra's Taaltrainingen worden de volgende trainingen aangeboden:
cursus grammatica
cursus spelling
cursus zakelijk Duits
alle Deutsch für den Beruf trainingen

cursus conversatie Duits/spreekvaardigheid

Cursus Zakelijk Duits
: voor zakelijke communicatie Duits wordt er met 4 niveaus gewerkt waarbij veel spreekvaardigheid en uitspraak geoefend wordt. In deze training is de grammatica geïntegreerd en ligt de focus op mondelinge communicatie. Per hoofdstuk is er een grote lijst met woorden, zowel enkelvoud als meervoud. Daarnaast maken rollenspelen een belangrijk onderdeel van de training uit waarbij de geleerde woordenschat en grammatica geoefend wordt.

Cursus Duitse Grammatica op niveau B2/C1: 
Wilt u Duits op een hoog niveau leren spreken en schrijven dan biedt Petra's Taaltrainingen u de kans om de moeilijkste onderdelen van de Duitse grammatica onder de knie te krijgen, zodat u deze ook mondeling kunt toepassen.

Huiswerkbegeleiding, bijles en examenvoorbereiding
De cursussen kunnen ook in het Engels of Spaans gegeven worden.

Waarom zou u voor Petra's Taaltrainingen kiezen?
Bij Petra's Taaltrainingen is iedere taaltraining een training op maat. Iedere training is helemaal toegespitst op de wensen, de behoeften en het niveau van de cursist. Daarbij wordt rekening gehouden met de inhoud, de lestijden, de duur en de werkvormen.
Bovendien is Petra Dusebout een gepassioneerd taaltrainer met veel liefde voor de Duitse taal en ze ziet het als een uitdaging om de kennis en vaardigheid van de cursist in de Nederlandse taal te verhogen.
Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u op mijn website kijken, of op mijn Facebook pagina Petra's Taaltrainingen of mij een mail sturen.

  • www.1op1taaltraining.nl/index.php/nl/
Reageer nu!

Contact-informatie

Petra's Taaltrainingen ( Bedrijf )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)