Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cursussen Russisch

Prijs: Nader overeen te komen

1.975 keer bekeken • Status: Actief

Ik bied lessen Russisch, die op uw individuele wensen en taalniveau afgestemd worden. Bijzondere aandacht wordt aan spreekvaardigheid geschonken. Prettige omgang met de cursisten is hierbij ook heel belangrijk!

Als docent Vreemde Talen heb ik veel ervaring opgebouwd in Moskou, België, Nederland. Ervaringen heb ik opgedaan aan de Hogeschool Maastricht, Advies- en Studiecentrum Heerlen, Volksuniversiteit Maastricht, Centrum voor Moderne Talen Hasselt, Cultureel Centrum Achterolmen Maaseik. Ik geef cursussen Russisch voor particulieren en bedrijven, individueel of in groepsverband in Limburg (o.a. in Maastricht), of u kunt in overleg de plaats van de cursus zelf bepalen.

In de lessen spreken wij ook over de Russische literatuur en Russische geschiedenis, over bezienswaardigheden van Moskou en St. Petersburg en andere Russische steden, lezen Russische boeken en kranten, afhankelijk van het niveau van cursisten en hun individuele wensen. Soms is voor de cursisten het zakelijk leven in Rusland van meer belang, dan komen deze onderwerpen en bijbehorende woordenschat en dialogen aan bod.

Kortom, welkom bij de lessen Russische taal!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Maastricht
(Limburg, Nederland)
Tel: 06 54742510

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)