Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Administratiekantoor voor ZZP en Midden en Klein Bedrijf

Prijs: € 43,50

2.551 keer bekeken • Status: Actief

  • Laat ik me even voorstellen. Ik ben Jacqueline Prins en heb een éénmansbedrijf voor administratieve werkzaamheden voor o.a. startende ondernemers en midden en kleinbedrijf. Na 20 jaar voor diverse bedrijven de administratie opgezet en gevoerd te hebben ,van éénmansbedrijf  tot  mkb administraties,  ben ik sinds juni 2009 voor mijzelf begonnen. Ik heb mij toegelegd op het begeleiden en opstarten van administraties voor startende ondernemers en het voeren van een administratie van het midden en klein bedrijf onafhankelijk welke branche dan ook.
  • Ik begeleid (startende) kleine ondernemingen indien gewenst naar een eigen selfsupporting  administratie. Het is ook mogelijk om uw administratie volledig of gedeeltelijk door mij te laten uitvoeren tot en met de omzetbelasting en inkomstenbelasting. Die keus is aan u.
  • In overleg kunnen wij tot een vast tarief per maand komen. U kunt telefonisch contact met mij opnemen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan ook in de avonduren plaats vinden. Als werkgebied houden wij in principe +/- 30km rond Hoogeveen/Dedemsvaart aan.
  • Sinds 2010 kunnen wij ook uw salaris administratie verzorgen waarvoor wij u een zeer scherp geprijsde aanbieding kunnen doen. Salarisadministratie kan al vanaf 1 medewerker en hoeft echt niet duur te zijn.

 

Kiest U voor persoonlijke begeleiding en aandacht voor de klant?  Schroom niet en bel mij, ik leg u graag meer uit over mijn werkwijze.

Reageer nu!

Contact-informatie

Administratie kantoor Prins ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Linde
(Drenthe, Nederland)
Tel: 0633718650

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)