Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Bijles voor rekenen, spelling of andere vakken nodig?

Prijs: € 20,-

206 keer bekeken • Status: Actief

Nieuwe baan met uitdaging? Of gewoon balen dat het weer niet goed is gegaan een werkwoord met d of dt te spellen? Twijfel wanneer gebeurt of gebeurd en gelooft of geloofd gebruikt moet worden? Dan is het dus tijd voor een opfrissertje spelling. Bij mij ben je aan het goede adres. Hetzelfde geldt voor de basisvaardigheden rekenen. Ook voor Pabostudenten die een goede basis voor de verplichte en beslissende toets kunnen leggen.
Ik ben een zeer gerespecteerde en gewaardeerde ex-leraar met meer dan 30 jaar ervaring die zijn vak door een chronische oogziekte helaas niet meer in een groep of klas kan uitoefenen. Ik wil mijn kwaliteiten niet verloren laten gaan en doorgeven aan hen die er behoefte aan hebben.
Ook voor bijles of huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het basisonderwijs of voortgezet onderwijs. Voorbereiding Citotoets en/ of toetsweken.

Belangstelling en/of vragen? Reageer gerust. Vragen staat vrij.
Kosten: €20,00 per uur.
Ik kom ook bij u thuis tegen een extra vergoeding van € 5,-
Kenmerken Specialiteiten:pedagogisch erg sterk, brede vakkenkennis,  up to date, veel geduld en humor, liefde voor het vakType:Bijles , Huiswerkbegeleiding , TaallesService:Priveles

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Maurik
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0620822299

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)