Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Thuiswerk-onlinebusiness

Prijs: Niet van toepassing

440 keer bekeken • Status: Actief

U werkt samen met de grootste Wellness organisatie ter wereld Forever Living. Opgericht in 1978 en internationaal gevestigd in 160 landen, daardoor de grootste en meest succesvolste Wellness organisatie. U wordt intensief begeleid in het opbouwen van een consumentennetwerk, waarbij u adviseert over de kwaliteitsproducten van het bedrijf. Door kennis en ervaring over de producten van het bedrijf ontwikkelt u een groter consumentennetwerk en kunt u zich tevens bezig houden met het promoten van de inkomstenmogelijkheden van Forever. U gaat hierin mensen adviseren en coachen van en begeleiden naar het gewenste inkomensniveau. Dit noemen wij de opbouw van een distributeurnetwerk.

 

De functie
Uw werkzaamheden kunt u parttime vanuit huis doen. U heeft vrijblijvend de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshops. Naast de begeleiding van een team aan coaches wordt u optimaal ondersteund vanuit het Benelux hoofdkantoor in Baarn.

 

Functie-eisen
Deze mogelijkheid voor een inkomen vanuit huis is zeer uniek en kent vele financiële mogelijkheden. Uw achtergrond of opleiding is hierbij niet van belang. De enige eis welke wordt gesteld is een minimale leeftijd van 18 jaar.

 

Kontakt 

F.B.O.Diamond

Rudi Van Bouwel

e-mail; wealthenhealth@outlook.be

Reageer nu!

Contact-informatie

F.B.O.Diamond ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lichtaart
(Antwerpen, België)
Tel: +32(0)474219548

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)