Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Bij Ericís All In IT kunt u terecht voor Systeembeheer, onderhoud en reparatie van computers.

Prijs: Nader overeen te komen

417 keer bekeken • Status: Actief

Titel:

Bij Eric’s All In IT kunt u terecht voor Systeembeheer, onderhoud en reparatie van computers

 

Omschrijving:

Bij Eric’s All In IT kunt u terecht voor Systeembeheer, onderhoud en reparatie van computers. Ook voor advies bent u aan het juiste adres.

 

Een greep uit het aanbod: Systeembeheer voor MKB, Computerhulp aan huis (en kantoor), Laptop installeren, Computerhulp op afstand, Netwerk installatie, Verhelpen van WIFI / netwerk problemen, Reparatie hardware (denk bijvoorbeeld aan een laptop scherm) en kunt u een website laten maken

 

Staat de door u gewenste dienst er niet bij? Geen probleem, Eric’s All In IT kijkt samen met u naar een passende oplossing.

 

Met name voor de mensen thuis en ZZP-ers zijn de vaste pakket prijzen interessant. Hierdoor worden onaangename prijs verassingen voorkomen. Voor systeembeheer kom ik eerst vrijblijvend langs om kennis te maken. Tegelijkertijd maak ik dan een analyse van de situatie en de behoeften van uw bedrijf. Dit vormt de basis voor het advies en kosten raming. Bij Eric's All in IT draait alles om het leveren van kwalitatief goede diensten, in een persoonlijke sfeer en betaalbare, transparante tarieven.

 

Neemt u gerust contact op als u vragen heeft. Meer info staat ook op de website https://www.ericsallinit.nl/

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen, bellen, Tweeten, Facebooken of het contact formulier op de site invullen. 

 

Graag tot ziens!

Reageer nu!

Contact-informatie

Eric's All-in IT ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zwolle
(Overijssel, Nederland)
Tel: 085 - 06 04 306

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)