Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Op zoek naar een Virtual Assistant?

Prijs: Nader overeen te komen

1.978 keer bekeken • Status: Actief

Beste ondernemer,

 

Website-assistent.nl is opgericht in December 2011 en onderdeel van het Full Service Internetbureau AWG-global. 

 

Elke nieuwe internet ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een aantal uitdagingen die flink wat tijd en geld kosten. Denk aan het logo en huisstijl ontwerp, banner design, website design, het installeren van plug-ins, SEO werkzaamheden, onderzoek,  kortom de lijst is eindeloos. Wij kunnen (een deel van) uw werkzaamheden over nemen.

 

Onze website assistenten/Virtual Assistants zijn professioneel getraind en hebben jarenlange ervaring op uiteenlopende e-commerce terreinen. Mochten wij geen assistent beschikbaar hebben die aan uw specifieke wens voldoet dan gaan wij voor u op zoek. In de meeste gevallen vinden wij binnen een maand een geschikte kandidaat.

 

  • Wat voor type taken kan de Website Assistent uitvoeren?

De taken die de Website Assistent kan uitvoeren zijn zeer divers. Zolang een fysieke aanwezigheid niet verplicht is en er een computer en internetverbinding aanwezig is kan vrijwel elke taak worden opgepakt door de Assistent. Ga naar onze “Services” pagina om een complete lijst te bekijken met werkzaamheden geschikt voor onze Assistenten. Wanneer u niet zeker bent of een bepaalde taak kan worden uitgevoerd door onze Assistenten, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

  • Werken jullie met langlopende contracten?

Nee, wij werken niet met langlopende contracten en verplichtingen aan uw kant. U betaald simpel per maand. U kunt zonder opgaaf van reden de betaling annuleren, wij brengen u dan alleen de huidige maand in rekening. Hierna zult u geen facturen meer ontvangen.

 

  • Hoe kan ik gebruik maken van een Website Assistent?

Ga naar onze homepage en kies het abonnement dat bij u past. U wordt per mail benaderd door onze Projectmanager om de bestelling te verifiëren en de voorwaarden door te nemen. Wanneer voor u alles duidelijk is sturen wij u de overeenkomst. Binnen 7 dagen na de aanvraag krijgt u een welkoms mailtje van uw Assistent. U kunt dan per direct taken aan de assistent overdragen en bespreken.

 

  • Kan ik een Website Assistent per uur inhuren?

Wij promoten de maandelijkse abonnementen vanwege de lagere kosten voor u als cliënt (tot meer dan 50% lager uurloon) . Wanneer u toch besluit om een Assistent voor minder dan 80 uur per maand in te huren is dat uiteraard mogelijk. Neem in dat geval contact met ons op.

 

  • Hoe lang duurt het voordat mijn Website Assistent aan de slag kan?

Wanneer wij een definitieve opdracht ontvangen kan onder normale omstandigheden een Assistent binnen een week starten. Wanneer er om zeer specialistische vaardigheden wordt gevraagd kunnen wij enkele dagen langer nodig hebben.

 

  • Werken jullie in het weekend en met vakanties wanneer ik een urgente taak heb?

Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat uw spoedeisende taken tijdig worden afgerond. Indien nodig werken wij ook in het weekend en feestdagen om de deadline te halen. Hier zijn echter wel bijkomende kosten aan verbonden.

 

  • Hoe leveren jullie werkzaamheden aan?

Nadat wij een taak hebben afgerond zullen wij dit per mail aan u terugkoppelen. Wanneer het om kleine bestanden gaat versturen wij deze per mail. Grotere bestanden zullen wij delen via Dropbox. Indien gewenst sturen wij voor € 10,- een cd-rom/DVD met de bestanden naar u.

 

  • Hoe communiceer ik met mijn Website Assistent?

U kunt met uw Assistant communiceren via e-mail of een instant messaging programma zoals Skype of MSN. U kunt uiteraard met u Assistent een andere vorm van communicatie afspreken. Contact per telefoon is echter in de meeste gevallen niet mogelijk.

 

  • Hoe garanderen jullie mijn privacy en dat van mijn bedrijf?

Bescherming van Privacy van onze cliënten staan hoog in onze prioriteit. Wij delen absoluut geen informatie met derden. Wij tekenen graag een Privacy Verklaring wanneer u dit wenst.

 

  • Werken jullie met een niet goed geld terug garantie?

Ja, wij hebben 100% vertrouwen in onze dienstverlening en Assistenten. Wanneer u niet 100% tevreden bent met onze service vergoeden wij de uren die verbonden zijn met de uitgevoerde taak waarmee u niet tevreden bent.

 

Met vriendelijke groet,

Directie AWG-global

tel: 06-24633772

mail: info@website-assistent.nl

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

AWG-global ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zoetermeer
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06-24633772

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)