Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Oplossingen voor al uw Computer problemen, reparaties op zowel software als hardware.

Prijs: Nader overeen te komen

1.371 keer bekeken • Status: Actief

Oplossingen voor al uw Computer problemen, reparaties op zowel software als hardware.

Ondersteuning Voor:

Beheer: (Op Afstand) Dit werkt veelal goed omdat het de reistijd bespaard en er op afstand softwarematig veel aan te passen is. Bij voorbeeld ondersteuning via Microsoft Remote Assistance maar er zijn tevens andere software pakketten die dit ook ondersteunen. Hardware matige installatie en reparatie kan op locatie worden uitgevoerd.

Pc / Server Systemen: (Installatie, Configuratie & Reparatie)
Ook voor het opsporen van problemen met computer systemen. Hard- en software matige storingen zijn in de meeste gevallen te verhelpen. Al dan niet qua hardware; nieuwe componenten en qua software; reparatie, her-configuratie en of installatie.

Netwerken, Bekabeld & Draadloos: (Aanleg, Configuratie & Reparatie)Tevens is er de mogelijkheid voor het aanleggen, upgrade en of repareren van het netwerk al dan niet draadloos. Ook hier geld: qua hardware; nieuwe componenten, voldoet de huidige hardware aan de gestelde eisen hoeft deze natuurlijk niet vervangen te worden. En qua netwerk software ondersteuning; reparatie, her-configuratie en of installatie.

Websites: Websites maken is ook geen probleem, wel ben ik vooral gespecialiseerd in het functionele deel. Maar met goed aangeleverd materiaal en leuke ideeën is er veel mogelijk.

Bel of email voor advies.

Ook werkzaam in Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden, Santpoort, Uitgeest, Velsen, Velserbroek, Zaandam, Zandvoort en omgeving.


Reageer nu!

Contact-informatie

Sebastian Boffen ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Velsen-noord
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0642447212

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)