Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

1-op-1 Reiki cursussen of in groepje van 2-4 personen

Prijs: Nader overeen te komen

2.499 keer bekeken • Status: Actief

Helend Licht heeft een praktijk in de stad Groningen, boven het Gezondheidscentrum Beijum. Je kunt hier terecht voor Reiki, AromaTouch, Access Bars, rugmassages en drukpuntmassages (voetreflexologie en stoel Shiatsu). Ook het volgen van cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke - en spirituele ontwikkeling kan hier. 

 

Reiki is inmiddels aardig ingeburgerd. Iedereen kent wel iemand die dit heeft gedaan als cursist of als behandeling heeft ontvangen.

Reiki is universele energie, dat wat er om ons heen is :-) En alle graden in de Reiki stelt je in staat hiermee zelf contact te maken om jezelf een behandeling te geven of het aan een ander over te brengen dmv aanraking. Een ware boost voor jouw zelfhelend vermogen. Het woord Rei komt uit het Japans en betekent: heilig, universeel, spiritueel bewustzijn. Sommige mensen noemen dit ook wel (bewustzijn van) God, Allah of de Bron. Het woord Ki betekent: levenskracht, vitale kracht die levende wezens bezield en levensenergie. Reiki of levenskracht is er altijd al geweest; het zit dus in alles om ons heen, bomen, dieren, planten & is dus niet uitgevonden door Usui. Usui werd zich er echter bewust van, gaf er een naam, handen en voeten aan middels zijn cursussen en healingmethode. 

 

Welke cursussen zijn er?

De cursussen zoals ik deze geef, volgens de Usui System of Natural Healing, kent 3 graden:
Reiki 1 cursus,
Reiki 2 cursus
Reiki 3 cursus

De prijs varieert van Reiki bijscholing (€111), tot €177 (Reiki 1) tot € 777 (Mastergraad) 1-op-1 cursus jan wat hoger uitvallen ivm de quality tijd met mij

 

Tot ziens!

 

Hart groet, Lara 

Reageer nu!

Contact-informatie

Helend Licht ( Bedrijf )
16 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Groningen
(Groningen, Nederland)
Tel: 0619882901
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)