Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Basiscursus Lightroom

Prijs: € 79,50

1.143 keer bekeken • Status: Actief

Basiscursus Lightroom 

Leer in korte tijd te werken met Lightroom middels een cursus in Den Haag.

(2 lessen van 2,5 uur)

 

Het programma Lightroom van Adobe wordt ook wel eens vergeleken met wat vroeger de donkere kamer was voor fotografen. Maar Lightroom gaat veel verder dan dat, want naast alle mogelijkheden om foto’s te ‘ontwikkelen’ is het een ideaal gereedschap om foto’s te beheren.

Deze cursus is een ideale start om u snel op weg te helpen met Lightroom. Want moeilijk is het niet, maar je moet wel even weten ‘waar het allemaal zit’ en dat gaat een stuk sneller als iemand u dat vertelt en laat zien.

 

Tijdens de les kunnen de diverse onderwerpen direct worden geoefend op een aanwezige computer, maar beter is het nog om u eigen laptop mee te nemen zodat u direct kunt beginnen met het beheren van uw eigen foto’s met Lightroom.

 

In de eerste les wordt het beheren van foto’s behandeld: aanmaken catalogus, importeren, ordenen, verzamelingen maken, sleutelwoorden toekennen, exporteren, waarderen, classificeren, stapelen, enz.

In de tweede les gaan we de foto’s bewerken: belichting, verzadiging, contrast, kleurbalans, witbalans, lenscorrecties, omzetten naar zwart/wit, uitsnijden, rechtzetten en lokale aanpassingen doen. 

 

Minimum aantal cursisten: 3, maximum aantal cursisten: 6

Prijs:  € 79,50

 

Cursusdata Basiscursus Lightroom:

Zie website.

 

 

 

Cursustijden: 19:30 - 22:00

 

Locatie: Carnegielaan 6 / Unit 2.07 2517KH Den Haag

 

Kunt u de cursus Lightroom alleen op bepaalde data volgen? Of wilt u een specifieke invulling van de cursus? In goed overleg is er heel veel mogelijk, neem gewoon even contact op.

Reageer nu!

Contact-informatie

Peter Schütte Beeldbewerking ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06-14067490

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)