Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cursus Zelfvertrouwen: Loslaten van onzekerheden

Prijs: € 200,-

856 keer bekeken • Status: Actief

Deze cursus Zelfvertrouwen is een 6-weekse cursus waarin we aan de slag gaan met het loslaten van jouw onzekerheden.

 

Vraag jij je wel eens af hoe het zou zijn om je zelfverzekerder te voelen?

Ben je erg onzeker?

Wil jij meer op jezelf durven vertrouwen?

Wil jij (weer) geloven in jezelf?

Wil jij weer positief over jezelf (kunnen) denken?

Twijfel je of je wel goed genoeg bent?

Voel je je afhankelijk van het oordeel van anderen?

Heb je meer respect voor anderen dan voor jezelf?

Betrap je jezelf op veel negatieve zelfpraat?

Hunker je naar de liefde en goedkeuring van anderen?

 

Dan is deze cursus iets voor jou!

 

Zelfvertrouwen = het loslaten van jouw onzekerheden

In deze cursus krijg je tools en technieken aangeleerd waarmee jij jouw onzekerheden kan loslaten. Iedere week pakken we een thema aan waarin we samen stappen zetten om je weer zelfverzekerder te voelen:

* in je sociale contacten

* op je werk

* in je partnerrelaties en vriendschapsrelaties

* in familiecontacten

* ten opzichte van je eigen lichaam (lichaamsbeeld)

De combinatie van tools die je aangeleerd krijgt, de uitwisseling tussen de cursisten (want je bent écht niet alleen met deze onzekerheden), de begeleiding en aanmoediging om ook tussen de cursusmomenten aan de slag te gaan, maakt deze cursus tot... ...een prachtige reis naar meer zelfvertrouwen!

 

Wil je meer weten?

Lees dan verder op http://samenoppad.be/cursus-zelfvertrouwen-loslaten-onzekerheden.html en hopelijk ontmoeten we elkaar, zodat we samen deze mooie reis kunnen maken.

 

Vind je dit eng?

Een cursus zelfvertrouwen in groep volgen, kan misschien wat eng zijn. Je bent hierin niet alleen; vele cursisten zullen dit zo ervaren. Om de drempel wat kleiner te maken, nodig ik je van harte uit op een gratis kennismakingsmoment. Hierin maken we één op één kennis met elkaar, kan je de cursusruimte al een keertje zien en kunnen we ook samen even naar de inhoud van de cursus kijken. Zodat je al tijdens de eerste cursusdag in een vertrouwde omgeving komt.

 

Wie geeft deze cursus?

In haar praktijk “Samen op Pad” begeleidt Anke als therapeute mensen rondom hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, burn-out en depressie via één-op-één begeleiding en cursussen. Daarnaast komen ook thema’s als piekeren, stress, perfectionisme en relaties aan bod. Tijdens gesprekken gebruikt ze vaak een bijzondere techniek (FasterEFT). “Iedereen maakt wel eens moeilijke dingen mee en deze techniek helpt je bij de verwerking ervan. Ook voor hooggevoeligen die overspoeld worden door emoties, helpt FasterEFT deze los te laten.” Je kan ook bij haar terecht voor wandelcoaching. “Door samen in de natuur te zijn, te praten en te lopen, zet je letterlijk en figuurlijk stappen in je leven.” Contacteer haar gerust om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen voor meer info. “Je bent van harte welkom!”

 

Inschrijven?

Inschrijving is verplicht. Dit kan via mail of telefoon. Vervolgens krijg je de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas definitief bij overschrijving van het cursusgeld. Het aantal deelnemers (6) is beperkt! Dus wees er snel bij en verzeker je van een plaatsje in de groep!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arendonk
(Antwerpen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)