Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cursus Zelfvertrouwen: Zelfwaardering - Innerlijke criticus

Prijs: € 200,-

1.697 keer bekeken • Status: Actief

Heb je vaak kritiek op jezelf?
Hoor je vaak dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je het nooit goed doet?
Raak je helemaal van slag door kritiek?
Ben je afhankelijk van de complimenten van anderen om een goed gevoel over jezelf te hebben?
Voel jij je af en toe waardeloos?
Excuseer jij je vaak voor je gedrag, ook al is dat niet echt nodig?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Zelfwaardering - Innerlijke criticus
Zelfwaardering of zelfbeeld verwijst naar de manier waarop jij naar jezelf kijkt. Hoe tevreden ben je met jezelf en hoeveel vertrouwen heb je in je eigen mogelijkheden? Net zoals iedereen heb je zoveel mooie eigenschappen, kwaliteiten, enzovoorts (zie de cursus “Wie ben ik?”). Wel, de volgende stap is om dit te waarderen. Om écht te waarderen wie jij bent!

Je hebt misschien al opgemerkt dat je jezelf nogal eens streng kan toespreken. Dat stemmetje in jouw hoofd, die zelfkritiek (ook wel eens innerlijke criticus genoemd), zorgt ervoor dat jij het moeilijk vindt om jezelf te waarderen en graag te zien.

Het beter omgaan met deze innerlijke criticus en meer inzicht rondom zelfwaardering (Hoe wordt dit gevormd?/Hoe beïnvloedt dit jou?/...) is de inhoud van de cursus die je verder zal helpen je beter in je vel te voelen.

Wil je meer weten? Lees dan verder op http://www.samenoppad.be/cursus-zelfvertrouwen-zelfwaardering-innerlijke-criticus-zelfkritiek-zelfcompassie.html en hopelijk ontmoeten we elkaar, zodat we samen deze mooie reis kunnen maken.

Wie geeft deze cursus?

In haar praktijk “Samen op Pad” begeleidt Anke als therapeute mensen rondom hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, burn-out en depressie via één-op-één begeleiding en cursussen. Daarnaast komen ook thema’s als piekeren, stress, perfectionisme en relaties aan bod. Tijdens gesprekken gebruikt ze vaak een bijzondere techniek (FasterEFT). “Iedereen maakt wel eens moeilijke dingen mee en deze techniek helpt je bij de verwerking ervan. Ook voor hooggevoeligen die overspoeld worden door emoties, helpt FasterEFT deze los te laten.” Je kan ook bij haar terecht voor wandelcoaching. “Door samen in de natuur te zijn, te praten en te lopen, zet je letterlijk en figuurlijk stappen in je leven.” Contacteer haar gerust om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen voor meer info. “Je bent van harte welkom!”

Inschrijven?
Inschrijving is verplicht. Dit kan via mail of telefoon. 
Vervolgens krijg je de betalingsgegevens. Je inschrijving is pas definitief bij overschrijving van het cursusgeld.

Het aantal deelnemers (4) is beperkt! Dus wees er snel bij en verzeker je van een plaatsje in de groep!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arendonk
(Antwerpen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)