Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Is uw kind hooggevoelig en loopt daarin vast?

Prijs: Nader overeen te komen

573 keer bekeken • Status: Actief

Horse & Wisdom biedt een doordacht groepsaanbod - genaamd Pony Power voor Kids - bestemd voor kinderen met of zonder diagnose, welke gebaat zijn bij een stukje extra ondersteuning op het gebied van sociale en emotionele vaardigheden.

In de huidige tijd komen vele sensitieve kinderen in de knel, de druk en verwachtingen zijn hoog. In een prikkelrijke omgeving, gestuurd door een overload aan informatie en onderhevig aan een moordend tempo... wie blijft daarin goed overeind?

Het is een klus om sensitiviteit, prikkelgevoeligheid en emoties zodanig een plek te geven, dat de kwaliteiten daarvan tot hun recht komen. Vele kinderen worden angstig, druk, agressief of verdrietig omdat ze met zichzelf geen raad weten. In Pony Power voor Kids mogen zij zichzelf zijn - bij de pony's. En leren zij essentiële vaardigheden om in contact met leeftijdgenoten vanuit hun eigen kracht te communiceren wat ze wel en niet willen - en zonder zichzelf daarbij geweld te hoeven aandoen - leren ze deelgenoot te zijn in de groep.

Deze cursus wordt gegeven door een daarvoor gecertificeerd coach. Er wordt gewerkt met oefeningen met en bij de pony's, waardoor een effectieve manier van leren tot stand komt. Middels een werkboek kunnen ouders vanuit thuis hun kun volgen en steunen - en zo mee werken aan de groei van hun kind.

Wenst u meer informatie kijk dan op: http://www.horseandwisdom.nl/pony-power-voor-kids

 

Bij vragen neem gerust contact met ons op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Selfkant
(Duitsland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)