Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Prive workshop fotografie bij Feike Faase in A'foort

Prijs: € 50,-

912 keer bekeken • Status: Actief

Prive workshop fotogafie bij Feike Faase Fotografie in Amersfoort

Fotograferen is een kunst. Je schrijft met beelden wat jij ervaart en ziet. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Maar er zijn een aantal basiprincipes die helpen deze kunst te doorgronden.

 

Ik wil je graag inspireren op een andere manier te kijken. De wereld om je heen vastleggen met een camera die precies doet wat jij wilt. Dat betekent geen automatische stand meer!

 

Een prive-workshop is helemaal toegespitst op jou!

 

Beginnende fotograaf:

We kunnen bijvoorbeeld beginnen met een stukje theorie; leer de basis van fotografie kennen en weet waar je over praat. Des te makkelijker is het om daarna naar buiten te gaan om alle theorie in praktijk te brengen. Door middel van oefeningen en veel vragen te stellen, leer je in korte tijd je camera kennen en je fotografie skills te verbeteren.

 

Gevorderde fotograaf: Ben je al een gevorderde fotograaf? Samen gaan we op pad om te kijken hoe ik je kan helpen beter te fotograferen. Stel al je vragen die je hebt en ik probeer alles duidelijk uit te leggen en voor te doen. Voordeel is dat de workshop helemaal aan jouw eisen en niveau is aangepast. Je hoeft nergens op te wachten en je krijgt de volledige aandacht!

 

De kosten van een prive workshop:

Kom tot een professioneler resultaat en laat zien wat jij belangrijk vindt. Waar wil je beginnen? De datum voor een prive-workshop gaan we samen afspreken. Ik geef doordeweeks en in het weekend workshops.

 

De kosten voor een prive workshop is €50,- per uur. De gemiddelde prive workshop duurt tussen de twee en drie uur. Alle workshops worden in het centrum van Amersfoort gegeven.

Reageer nu!

Contact-informatie

Feike Faase Fotografie ( Bedrijf )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)