Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Proefles paaldansen in diverse steden nu maar € 9,50!!

Prijs: € 9,50

1.065 keer bekeken • Status: Actief

Proefles Sportief Paaldansen in diverse steden: slechts € 9,50!

Opzoek naar een uitdagende, nieuwe sport? Of heb je altijd al eens willen paaldansen? 

Dat kan bij Sportief Paaldansen en met maar liefst vijf vestigingen door heel Nederland zijn wij de grootste paaldansschool van Nederland en is er een grote kans dat wij ook dichtbij jou in de buurt gevestigd zijn. Onze leslocaties bevinden zich in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Den Bosch. 

Een proefles volg je nu voor € 9,50 i.p.v. € 16,- 

Wie zijn wij?
Sportief Paaldansen is in 2009 in Utrecht opgericht door Melissa O’niel. Al jaren gaf zij workshops paaldansen, maar besloot pas in 2009 deuren te openen voor haar toekomstige eigen leerlingen die wekelijks aan wilden sluiten in haar lessen. Dit bleek een groot succes; inmiddels geven wij op vijf locaties wekelijks sportieve paaldanslessen en hebben we daarnaast nog meerdere workshoplocaties in bijvoorbeeld Breda en Tilburg. 
Op kantoor regelen nu Melissa en haar rechterhand het reilen en zeilen van de organisatie; op de dansvloer hebben we zeker 13 professioneel opgeleide docenten die op hoog niveau paaldansen (en ook podiumplekken bemachtigden in nationale of internationale kampioenschappen) en nog zeker 50 workshopsinstructies; klaar om van jullie eerste paaldanservaring een sportieve en fantastische ervaring te maken! :) 

Wat doen wij?
Onze naam zegt het al; bij Sportief Paaldansen kan je op geheel sportieve wijze kennis maken met paaldansen! Want dat het een sport is, is geen twijfel meer over mogelijk! 
Wist je bijvoorbeeld al dat er een aantal Nationale en Wereldkampioenschappen Paaldansen georganiseerd zijn? Wij bij Sportief Paaldansen zien de paaldanssport graag alsmaar door ontwikkelen en hebben daarom tot nu toe altijd het NK voor Nederland georganiseerd. 
Naast proeflessen en wekelijkse lessen voor onze leerlingen, organiseren we inloopworkshops, geven we diverse workshops op aanvraag en geven we ook privélessen op aanvraag. 
Tot voor kort hielden we ons alleen bezig met sportief paaldansen. Maar omdat paaldansen zich non stop aan het ontwikkelen is en wij niet achter kunnen blijven, hebben we besloten recentelijk lessen aan het rooster toe te voegen ter ondersteuning van het paaldansen en het plezier. Vanaf Maart 2017 is er bij Sportief Paaldansen ook les te volgen in Pole Choreo (waar je paaldansen leert in een choreografie), Strength & Stretch (voor wie nog sterker en leniger wil worden) en voor een beetje gekkigheid, lekker dansen en goede workout voor billen, buik en benen kun je terecht bij de Twerk work-out. 

Hoe ziet de les sportief paaldansen eruit? 
Bij Sportief Paaldansen vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn/ haar eigen tempo kan ontwikkelen en niet verplicht mee moet komen met het gemiddelde tempo van een groep. Wij hebben om de week op iedere locatie (met uitzondering van den Bosch, deze word eens per maand georganiseerd ) proeflessen, voor mensen die kennis willen maken met paaldansen. In deze les leer de basis technieken die je nodig hebt om verder te komen in deze sport en natuurlijk zie je als nieuwe leerling hoe leuk deze sport is!
Hierna werken we niet meer met beginners, intermediate of geavanceerd niveau voor de lessen: onze lessen hebben een open niveau. Zo kun je jezelf ontwikkelen op jouw tempo en raak je ook gemotiveerd door het zien wat andere leerlingen misschien al kunnen, of kun jij helpen hen te groeien. De teamspirit is in onze lessen erg hoog! :)
Onze proeflessen duren anderhalf uur met een warming up van zo’n 20 minuten.
Onze reguliere lessen duren twee uur en dat betekend dat je genoeg tijd hebt om te oefenen, ontwikkelen en ook om plezier te maken! Iedereen kan beginnen met paaldansen, maar je zult merken dat hoe meer je wilt kunnen, hoe belangrijker spierkracht wordt en ook dat een beetje lenigheid die ene pas bespoedigd. We beginnen de les daarom met een warming up die al gauw 30-45 minuten duurt, waarin krachttraining en flexibiliteit ontwikkeling centraal staat. 
Elke locatie heeft minimaal vijf palen en een maximaal aantal deelnemers van 13. Zo garanderen we een stukje veiligheid, maar ook voldoende persoonlijke aandacht van de docente en effectieve trainingstijd in de paal. 
Na het trainen in de paal, laten jullie in groepen aan elkaar zien wat jullie vandaag (of eerder al) geleerd hebben, wat gelijk een fijn geheugensteuntje is voor al die namen die je vandaag voorbij hebt horen komen. Hierna is het tijd voor een cooling down, om je spieren weer ontspannen. Jouw les is hierna afgelopen en we hopen je natuurlijk een volgende keer weer terug te zien.
Het leuke van onze lessen is dat voor iedereen geldt dat ze wekelijks vooruitgang merken en met een goed gevoel de les doen en weer verlaten. 

En de andere lessen?
Pole Choreo en Strength & Stretch duren anderhalf uur en hebben maximaal 8 leerlingen in de les staan. De twerk workout duurt 75 minuten en daar is plek voor 15 personen.

Pole choreo en Twerk Workout bevatten een warming up, gericht op de spieren die je later in de les, tijdens de choreografie zult gaan gebruiken. Erna gaan jullie aan de slag met een superleuke, of fijne choreografie, welke je mooi ten uitvoer leert te brengen. Je leert een beetje attitude, maar ook de afwerking is belangrijk voor het dansen van een choreografie; het komt allemaal aan bod. Bij de Pole Choreo les gebruik je tijdens de choreografie natuurlijk de paal. Bij een Twerk workout komt regelmatig vloerwerk kijken. Voor beiden lessen raden we kniebeschermers aan. :)

Bij Strength & Stretch ga je anderhalf uur lang aan de slag met het verbeteren van je fysiek. De les bestaat voor de helft uit krachtoefeningen en wordt aangevuld met het verbeteren van je flexibiliteit. Veel oefeningen doe je samen; dat maakt de les een stukje gezelliger. Deze les is fantastisch voor iedere paaldanser(es)! 

Hoe boek ik een proefles?
Een nieuw gezicht heten we graag welkom in een proefles! 
Voor maar € 9,50 per persoon kun je deelnemen aan een “proefles met uitgebreide instructie”. 
Je dient een account aan te maken op onze website, dit doe je hier.
Wanneer je ingelogd bent, kom je terecht op jouw Dashboard. 
Onder ‘Mijn actieve credits’ kun je op een button klikken ‘Credits kopen’.
Selecteer ‘Proefles-credit’ t.w.v. € 9,50 en rond het betalingsproces af. 
Na het betalen ontvang je direct je proeflescredit, waarmee je kunt reserveren voor de proefles op onze site. 

Hoe reserveer ik voor de les?
Nadat je je ingelogd hebt op de website, kom je terecht in jouw Dashboard.
Klik links bovenin op de drie horizontale streepjes en er verschijnt een dropdown menu.
Klik op ‘proeflessen’ en selecteer jouw gewenste locatie om je les te plannen.
Je ziet nu een overzicht van de lessen op jouw gewenste locatie.
Je kunt hier zien op welke datum, tijd een les gegeven wordt en door welke docente.
Zoek de datum en tijd die je wilt bezoeken en klik op reserveren. Bevestig dit en je bent ready to go. :)

Wat heb ik nodig?
We raden een kort broekje aan en een lekker zittende top of t-shirtje! Een lange broek kan als je alleen wilt draaien, maar wanneer je ‘the full experience’ wilt en in de paal wil klimmen of zitten heb je een korte broek nodig. Blote voeten werken het beste, dus schoenen mag je thuis laten!
Een handdoek kan prettig zijn voor op je matje tijdens de warming up en een flesje water ook! 

Zien we je snel in één van onze lessen?

Tot dan!

Met sportieve groet,
Het team van Sportief Paaldansen!
www.sportiefpaaldansen.nl 

Reageer nu!

Contact-informatie

Sportief Paaldansen ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nieuwegein
(Utrecht, Nederland)
Tel: 085-0220069

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)