Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Workshop Paaldansen in diverse steden: Crazy Pole workshop

Prijs: € 185,-

688 keer bekeken • Status: Actief

Crazy Pole – Hilarische paaldans workshop

 

Gelegenheid?
Een vrijgezellenfeestje? Een teamuitje? Of gewoon een hele leuke dag in te vullen en opzoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!

 

Paaldansen!
Paaldansen is nog steeds heel erg populair en een super goede workout. Maar paaldansen kan ook sexy zijn, of een beetje gek met veel humor. Misschien wil je wat stoere tricks leren? Of leer je liever sierlijk dansen in een choreografie - misschien zelfs op hakken?  Of zet je liever iemand een beetje voor paal in een workshop met heel veel lachen, gieren en brullen?! Het kan allemaal, in onze verschillende workshops! Elke workshop is in ieder geval voor iedereen een spannende en nieuwe uitdaging, met een knipoog!

 

Soorten workshops
Wij bieden verschillende typen workshops paaldansen aan. Denk hierbij aan een


• Regular pole workshop
• Sexy pole workshop
• Crazy pole workshop
• Twerk 'nd pole workshop

 

Crazy Pole workshop
Voor de dames die het allemaal niet te serieus nemen, maar vooral heel veel gekkigheid en humor willen is de crazy pole workshop de uitgelezen kans. Natuurlijk leer je een aantal te gekke paaldansmoves, maar wil je dit doen in een compleet uitgedost kostuum dan kan dat! Zet bijvoorbeeld de aanvoerder, of vrijgezelle in het daglicht met een pikant, of beetje vreemd kostuum of zoek allemaal een leuk kostuum voor elkaar uit en sta gezellig samen voor paal ;-) Lachen, gieren, brullen en een beetje schudden is in deze workshop gegarandeerd: we starten met een warming-up met een aantal ongewone oefeningen en gaan dan over tot het paaldansen. Je leert een aantal draaien,  hoe je hier niet al te lomp uit opstaat, gaat klimmen en zelfs op zijn kop hangen (met wat hulp) behoort tot de mogelijkheden! In de Crazy Pole kom het allemaal een beetje aan bod.  Daag elkaar uit in een dance-off en film het geheel! Samen maken we er een te gekke workshop van! Waarin niets moet, maar alles mag!  

Extra meenemen: gekke outfits (niet verplicht) 

 

Duur van de workshop
Je kunt bij ons workshops aanvragen voor 60, 90 of 120 minuten. 
60 minuten t/m 15 personen = € 185,-
90 minuten t/m 15 personen = € 225,-
120 minuten t/m 15 personen = € 265,-

Meer personen dan 15? Dan betaal je per extra persoon € 15,- bij. Heb je andere (speciale) wensen? Stuur ons een e-mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

Locaties
We hebben o.a. locaties in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Breda & Den Bosch. Liever op een eigen locatie? Dat kan mogelijk ook, want we hebben podium palen. Stuur ons even een e-mail en dan kijken we wat we kunnen betekenen voor je. 

Meer informatie en/of aanvragen?
Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt - wij vertellen je graag meer over de opties, prijzen e.d.  Dit kan je doen door ons te bellen op 085-0220069 of te e-mailen.

 

Hopelijk tot snel! :)

 

Met Sportieve groet,
Het team van Sportief Paaldansen

Reageer nu!

Contact-informatie

Sportief Paaldansen ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nieuwegein
(Utrecht, Nederland)
Tel: 085-0220069

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)