Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

2 Ragdoll te koop + stamboom blue pointed

Prijs: Nader overeen te komen

528 keer bekeken • Status: Actief

  • Specialisatie:
  • Katten

Wegens verhuizing en het overgaan van een relatie kan ik mijn schatten (Pim een mannetje en Noor een vrouwtje) niet de aandacht geven die zijn nodig hebben. Momenteel combineer ik twee banen waardoor zij veelste vaak alleen zijn. Dit heeft mij met pijn in mijn hart doen besluiten een warm en nieuw huisje voor ze te zoeken. 

Pim en Noor zijn broer en zus en beide gecastreertd/gesteriliseerd. Ze zijn erg lief voor elkaar en voglen je overal in het huis, je bent nooit alleen! 

Pim is een ondeugende kroelkont die graag mee kijkt naar elke serie op Netflix. Het enige wat hij wilt is dicht tegen je aan liggen en af en toe een aai over zijn bollebuikje. 

Noor is echt een prinses, ze is een prachtige ragdol die makkelijk voor wedstrijden gebruikt kan worden. Ik heb dit overigens nooit met haar gedaan. Noor is lief en zorgzaam, ze slaapt graag bij je op bed en zal je niet wakker maken voor een spelletje, Pim daarin tegen.. 

Beide zijn binnenkaten en houden van aandacht en liefde (kenmerkend voor het ras) ze zijn een jaar oud en krijgen tijdig hun medicatie. Kerngezond, gechipt en in het bezit van een paspoort en stamboom. 

Wanneer je geIntereseerd bent kun je me een berichtje sturen via 0651087396 of een mailtje via marktplaats.

Het liefst hou ik ze bij elkaar, maar mocht je geintereseerd zijn in een dan ben ik bereid daarover na te denken. 

Ben jij opzoek naar een nieuw vriendje of vriendinnetje die je altijd zal steunen en waar je veel plezier mee kan beleven? Stuur mij dan een berichtje!

P.s. ze kunnen makkelijk aan andere dieren wennen. 

Liefs, Rosanne

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oostvoorne
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0651087396

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)