Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Scheren: Professioneel paardenscheerster ook voor PPID, mijt en luis!

Prijs: € 80,-

322 keer bekeken • Status: Actief

  • Specialisatie:
  • Paarden

Komt jouw paard/pony/ezel niet door de verharing, heeft het PPID, last van mijt of luis of kan het de warmte niet kwijt? Dan zou je kunnen overwegen om je paard te laten scheren. Dit is natuurlijk een vak apart. Durf je het zelf niet aan of is het de eerste keer dat je jouw geliefde dier laat scheren en weet je niet hoe hij/zij reageert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Ik zorg dat uw dier er weer perfect uit komt te zien en tevens kunt u de tips en tricks van mij afkijken zodat u het de volgende keer eventueel zelf zou kunnen doen!

Reeds vele angstige paarden die u voor zijn gegaan die met de jaren steeds braver worden met scheren. Ik knoop uw paard zijn/haar benen niet op, maar scheer met respect voor u en uw dier. Hooguit als het echt niet wil maak ik (even) gebruik van de praam, maar doorgaans lukt het wel met rust.

Al mijn scheerapparaten scheren op 3mm, zodat er geen verschil is tussen de kleine en de grote machine.

Ik scheer op accu en heb lampen op batterijen zodat ik ook in een stal kan scheren waar geen stroom aanwezig is.

Paarden met Luis en Mijt krijgen een verhoging van €10,= bovenop de standaardprijs. Dit ivm extra hygiëne en schoonmaakkosten.

Scheren € 80,= per paard/ pony
Scheren Cushing € 80,= per paard/ pony
Scheren Luis/ Mijt € 90,= per paard/ pony
Reiskosten € 0,35 per gereden km retour vanaf 7602CL

LET OP! U dient voordien te melden dat u paard besmet is, doet u dit niet dan kan het zijn dat ik uw paard niet kan scheren en dienen de reiskosten en uren vergoed te worden.

Mocht uw paard verdoving nodig hebben dient u dit zelf te regelen via een dierenarts.


Vanwege Coronamaatregelen scheer ik uw paard onder de volgende voorwaarden:

Eén adres per dag, meerdere paarden op 1 stal in overleg mogelijk.

Zorg ervoor dat het paard al klaar staat op de scheerplek.

Op gepaste afstand blijven (minimaal 1,5 meter afstand), mocht dit niet mogelijk zijn maak dan zelf ook gebruik van een mondkapje.

Ontsmet naderhand alle contactpunten waar ik ben geweest.


U ontvangt enkele dagen voor de afspraak een herinnering, geef daar in aan of u gezondheidsklachten heeft of kortgeleden heeft gehad.

Mocht je zelf ziek zijn dan verplaatsen we de afspraak kostenloos naar een later moment, dit geld uiteraard ook voor mij!

Heeft u nog vragen, dat mag u mij altijd een mail of Whatsapp sturen of bellen op 06-546.88.240

Wellicht tot ziens!

Mvg Karin


Professioneel * Scheren * Paard * Paarden * Pony * Pony's * Ezel * Ezels * Twente * Horsemanship * Cushing * PPID * Luis * Mijt * Verdoving * Sedatie * Streeploos * Paardenscheren * Paardenscheerster * Heiniger * Xplorer * Saphir * Draadloos * Accu * 3mm * Overijssel * Duitsland * Nordrein-Westfalen * Saphir * Opal * Vertrouwen * Diervriendelijk * Goede ervaring * Topscheerster * Professional * Professioneel Paardenscheerster * Horse Clipping * Rasieren * Pferd * Pferde * Pferden * Ponies * Esel *

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almelo
(Overijssel, Nederland)
Tel: +31654688240

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)