Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

ICT STUDENT MAAKT WORDPRESS WEBSHOPS VANAF €249,99

Prijs: € 249,99

443 keer bekeken • Status: Actief

HELE MOOIE GOEDKOPE WORDPRESS WEBSHOPS LATEN MAKEN

 

Met WordPress kunt u heel goedkoop hele mooie WordPress webshops laten maken. Vanaf €249,99 ex btw kunnen wij al een complete operationele webshop voor u bouwen. Zo een webshop heeft dan tekstpagina’s, productpagina’s, blogpagina’s, productcategorieën, een winkelmandje, is aangesloten op iDeal via Mollie of Sisow, en nog veel meer..

 

Na de bouw van de webshop bent u dus gelijk operationeel en kunt u gelijk starten met het online verkopen van producten.

 

U kunt een keuze maken uit meer dan 100 e-commerce ontwerp opties van het premium Divi theme wat u gratis krijgt bij de aankoop van een webshop.

 

http://www.divithemeexamples.com/divi-theme-showcase/

Deze webshop heeft honderden ontwerpen van hele mooie Divi Theme websites waar u uit kunt kiezen.

 

Enkele voorbeelden van Divi theme ontwerpen:

https://oneleafdesigns.com/

http://ellebasi.se/

http://saraholiverhandbags.com/

http://peacerev.ca/

http://flavea.de/

 

 

Stap 2.

Stap 1.

 

 

U levert alle informatie die wij nodig hebben bij de bouw en configuratie van uw site aan. Teksten per pagina apart in een Word document. Product informatie in een Excel sheet, etc.

 

Stap 3.

Wij bouwen en controleren de site op basis van de door u aangeleverde informatie en uw site is heel snel online en operationeel.

 

Wij kunnen uw webwinkel natuurlijk ook verder uitbreiden met extra functies, de kosten voor het uitbreiden van de standaard WordPress webshop vindt u op onze website.

 

De kosten voor het hosten van een WordPress webshop zijn €60,00 ex btw per jaar bij ons. Wij kunnen de website ook installeren op de hosting server van een derde en de kosten hiervoor zijn eenmalig €50,00 ex btw.

 

Wij helpen u ook graag met de zoekmachine optimalisatie, het onderhoud en het beheer van uw website. Na de bouw van uw webshop hoeft u dus niet opzoek naar een nieuwe partij. Voor een kleine vergoeding kunnen wij ervoor zorgen dat uw website snel bezoekers krijgt. Dit doel bereiken wij door gratis advertenties en forum berichten online te plaatsen en uw website te promoten op social media.

 

Ook helpen wij u graag bij het uploaden van productinformatie en het wekelijks of maandelijks maken van back ups.

 

Een goede WordPress webwinkel hoeft niet duur te zijn. U kunt voor een goedkope prijs al een hele mooie webshop laten maken.

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Weesp
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 030-320 0922

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)