Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Grafisch ontwerper met top ervaring

Prijs: Niet van toepassing

76 keer bekeken • Status: Actief

Studio Alterego is een allround communicatiebureau met een passie voor design, vormgeving & SEO optimalisatie. Met een persoonlijke en creatieve aanpak brengen wij jouw grafisch project tot leven. Wij werken sterke ideeën uit op maat van jouw onderneming.

 

Wij realiseren reclame-uitingen voor online- en offline communicatiedoeleinden met één doel; leads genereren. We mikken op een strategische aanpak, voor een direct resultaat. We adviseren en inspireren, wij werken concepten uit die in één lijn ligt met jouw doelpubliek.

 

Liever een kennismakingsgesprek in onze studio of in jouw vertrouwde omgeving? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via mail.

 

Een greep uit ons aanbod:

 

Affiches, beurswanden, briefhoofd, briefomslagen, brochures, e-mail handtekeningen, folders, gelegenheidsdrukwerk, huisstijlen, infodisplays, lay-out & typografie, logo ontwerp, naamkaartjes, posters, reclamecampagnes, reclameborden, roll up‑banners, stickers, verpakkingsontwerp, visitekaartjes, webdesign, zakelijk drukwerk, boek opmaak, boek-covers, magazine Lay-out, SEO-copywriting, SEO optimalisatie, et cetera...

 

NIEUWSGIERIG NAAR EEN SAMENWERKING?

 

Wij kijken met veel plezier uit naar jouw grafisch project!

 

Fabio is zaakvoerder van Studio Alterego en freelance docent grafische vormgeving aan het Centrum Voor Volwassenenonderwijs.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wetteren
(Oost-Vlaanderen, België)
Tel: +32498499630

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)