Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Baby- & Kinderfotografie incl. serie foto’s 69.00 - Alkmaar - Heerhugowaard - Bergen - Egmond - schagen - Langendijk - Heiloo - Castricum - Akersloot - Limmen

Prijs: € 69,-

1.330 keer bekeken • Status: Actief

Baby- & Kinderfotografie incl. serie foto’s 69.00

 

Baby- & Kinderfotografie is een van de leukste onderdelen in de fotografie. Makkelijk is het niet, want je moet in een korte tijd het vertrouwen  winnen van de baby of het kind. Uiteraard heb ik het voordeel een vrouw te zijn. Daarop reageren kinderen toch anders en dat levert dan meestal een mooie serie foto’s op. Om kinderen zich op hun gemak te laten voelen is de locatie is ook belangrijk, daarom ben ik blij dat mijn Studio een beetje Ateliersfeer heeft en niet een kille hal is.

 

Een Baby- of Kinderfoto is natuurlijk leuk voor jezelf, maar ook het leukste Kado om aan je Partner, Ouders en Schoonouders te geven. Ook is een KADOBON voor een Kinderserie een leuk geschenk.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want wij hebben een leuk compleet pakket voor slechts 69.00 euro. Kijk voor meer informatie op onze site. Zijn er nog vragen, neem dan gerust even contact met mij op. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook per e-mail.

 

Alle opnames worden in selectieformaat per E-mail toegestuurd!

De serie is inclusief 1 grote foto van 20 x 30 cm. + 2 Fotos van 13 x 19 cm.

 

FOTOSTUDIO Renate von Gatzen

Alkmaar – 072-5200800

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Renate von Gatzen ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Alkmaar
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 072-5200800

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)