Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Feike Faase Fotografie voor bedrijfsfotografie en vormgeving

Prijs: Nader overeen te komen

150 keer bekeken • Status: Actief

Ik ben Feike Faase en ik ben fotograaf.

 

 Na mijn afstuderen aan de Amsterdamse fotoacademie in 2008, ben ik als reisfotograaf een aantal jaar de wereld over getrokken. Ik heb opdrachten uitgevoerd voor bedrijven als MINI, Top Gear, Autovisie, Volvo maar heb bijvoorbeeld ook fotografie workshops georganiseerd voor een landelijke verhuurmakelaar. Heel verschillende opdrachten dus, maar juist die diversiteit spreekt mij erg aan en daagt mij uit!

 

Ik richt mij de laatste jaren voornamelijk op reportage- en bedrijfsfotografie en vormgeving voor de zakelijke markt. Je kunt bij mij terecht voor mooie beelden ter promotie van jezelf en je team, een fotoshoot over je product of bedrijf of een reportage van een evenement.


Als zzp’er heb ik bovendien veel affiniteit met (en respect voor) de beginnende ondernemer en zelfstandige. Ik weet uit eigen ervaring dat er veel bij komt kijken bij het ondernemerschap. Je bedrijf en jezelf goed promoten is hier een belangrijk onderdeel van. Ik denk graag met je mee over het professionaliseren van je huisstijl en je uitingen! Heb je speciale wensen of ideeën, ik kom graag met je in contact!

 

feikefaasefotografie

Reageer nu!

Contact-informatie

Feike Faase Fotografie ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)