Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Lang weekend er lowbudget op uit?

Prijs: Nader overeen te komen

1.492 keer bekeken • Status: Actief

Voetballers, sporters of andere groepen opgelet !!!

Als jullie eens met jouw team er op uit willen en daar weinig budget voor hebben : Vlieg dan echt goedkoop door Europa en informeer bij ons.

LOWBUDGETvliegen is al een aantal jaren sterk in opkomst; maar tussen de ene lowbudgetmaatschappij en de andere zit soms nog veel verschil.
Hoe vindt u nu die goedkope vlucht?? Maak gebruik van onze expertise en wij geven u een advies hoe u al vanaf enkele tientjes door Europa kunt reizen. Geef uw wensen op en wij zoeken voor u een goedkope vlucht!!!!. Voor diverse teams hebben wij al korte trips geregeld. Informeer maar eens vrijblijvend.

Overigens kunnen wij u een retourvlucht aanbieden binnen Europa die 9 tegen 10 goedkoper is dan die u zelf gevonden heeft!!! Neem de proef op de som.

Dit reisadviesbureau is klein van opzet en zeker niet commercieel. Tegen een kleine onkostenvergoeding (advieskosten) help ik u een goedkope vlucht te vinden. Desgewenst boek ik die vlucht ook voor u. Zie ook onze website.

Als voorbeeld noem ik een retour vliegreis naar Spanje of Italie (wat dacht u van Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Mallorca, Sicilië of Sardinië) voor minder dan € 100,- per persoon INCLUSIEF bijkomende kosten zoals luchthavenbelasting, creditcardkosten, bagage, e.d. Ook andere bestemmingen zijn er volop zoals in Zweden, Ierland, Schotland, Portugal, Polen, Marokko of Griekenland, e.d.

Wat dacht u van een retour Stockholm of Milaan voor nog geen € 50,-
all-in.?? Ook accommodatie kunnen wij desgewenst voor u regelen.

Met vr. groet

André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Tel. 0543-475247 of 06-48459639

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Aalten
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0543-475247

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)