Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Advocaat of jurist? Goed advies hoeft niet duur te zijn

Prijs: Nader overeen te komen

65 keer bekeken • Status: Actief

Bent u zo'n Rotterdammer die het motto hanteert niet lullen maar poetsen? Welkom bij Juridisch Advies Rotterdam!


U merkt het vast al, wij hanteren een andere werkwijze die u wellicht gewent bent. Wij hebben de de dure auto, het super-de-luxe pand en de sexy secretaresse gedag gezegd. Dat scheelt ruim €200,- per uur.


Naast de mogelijkheden om per telefoon, of via whatsapp (0620306980) of FACEBOOK advies te krijgen is het bij ons gebruikelijk dat wij naar u toekomen.


Het eerste contact is GRATIS!
Het eerste contact via facebook, telefoon of whatsapp is GRATIS. Na uw zaak beluisterd of gelezen te hebben maakt onze jurist een afweging of JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM iets voor u kan betekenen. Direct duidelijkheid. Voor de duidelijkheid tijdens dit gesprek wordt er geen juridisch advies gegeven! Als u dat wilt kunt er voor kiezen om DE JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM CHECK te doen.


Particulier en ondernemer
JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM is er niet alleen voor de particulier, maar voor de ondernemer. JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM heeft veel ervaring met het opstellen van algemene voorwaarden, contracten, overeenkomsten en ondernemingsrecht. JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM stelt graag duidelijke stukken op en schroomt niet om de grenzen op te zoeken. Het motto van JAR is dat als u duidelijk bent in uw stukken, scheelt dat later veel juridische kosten.


Als (startende) ondernemer wilt u ook gewoon soms met iemand kunnen sparren. Daarvoor bent u bij JAR aan het juiste adres.


Naar de rechter
Een rechtszaak starten is niet het uitgangspunt bij JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM. Eerst het gesprek aangaan, kijken of er nog mogelijkheden zijn. Meestal is een brief of een telefoontje van JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM voldoende om de zaak op te lossen. Natuurlijk betekend dat niet dat JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM over zich heen laat lopen. Maar procederen is niet alleen duur, maar ook risicovol. Daarnaast zit er ook nog eens verschil tussen rechtbanken. Dat hoort niet zo te zijn, maar het is wel een feit.


Waarom JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM?
Het klopt dat de intake bij advocaten GRATIS is. Maar u krijgt pas na het intake het advies en gaat u betalen. Wij hebben dat omgedraaid. U krijgt eerst te horen of wij iets voor u kunnen betekenen, daarna gaat u pas betalen als we advies of bijstand verlenen.


Stel uw advocaat spendeert 10 uren aan uw zaak, uitgaande van €250 per uur, bent u al gauw €2500,- kwijt. Laat u JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM datzelfde werk doen bent u €1000,- kwijt. Het resultaat is hetzelfde. Alleen heeft u als u toch naar een advocaat bent gegaan €1750,- van uw zuurverdiende geld in de prullenbak gegooid.


Vragen?
App of bel naar 0620306980.

JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM is actief op de volgende rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Auteursrecht
Belastingaangiftes
Bestuursrecht
Contractrecht
Erfrecht
Fiscaal recht
Goederenrecht
Huurrecht
ICT Recht
Intellectueel eigendomsrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Verbintenissenrecht
Verzekeringsrecht

Een geschil op een ander rechtsgebied?
Geen probleem JURIDISCH ADVIES ROTTERDAM zoekt het voor u uit!


#Albrandswaard #Barendrecht #Botlek #Charlois #Heenvliet #Heijplaat #Hoogvliet #Maassluis #Maasland #Pernis #Portugaal #Rhoon #Rotterdam #Oud-Beijerland #Rozenburg #Schiedam #Spijkenisse #Vlaardingen

Reageer nu!

Contact-informatie

Juridisch Advies Rotterdam ( Bedrijf )
4 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Pernis
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0620306980

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)