Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Indienen bezwaarschrift

Prijs: € 30,-

109 keer bekeken • Status: Actief

Goedemorgen Lezers,

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Claudia Stolmeijer en ben 33 jaar. Heb HBO-rechten gestudeerd en jarenlang ervaring bij de Gemeente, rechtbank, het UWV en de SVB.

Heeft u bijv. een (parkeer)boete ontvangen, een aanslag, een beschikking/aanslag van de Gemeente of van het UWV of een andere instantie. Ik wil graag uw zorgen wegnemen door u te helpen bij het opstellen van uw bezwaarschrift(en). Door mijn kennis van wet- en regelgeving, diverse jurisprudentie en werkervaring bij bovenstaande instanties kan ik voor u een uitstekend bezwaar indienen.
Graag bespreek ik met u vooraf en kosteloos of uw evt. bezwaarschrift kans van slagen zal hebben. Afhankelijk van de eenvoud van de zaak/het bezwaar zal ik met u een bedrag afspreken voor het indienen van het bezwaar. Voor het indienen van een bezwaarschrift van bijv. een parkeerboete kunt u denken aan ong. 30 euro. Mocht het bezwaar ongegrond worden verklaard d.w.z. u moet toch de boete/aanslag betalen, dan krijgt u van mij 30% van wat u mij heeft betaald weer terug. 
Voor meer informatie kunt u mij een bericht sturen.

 

Mvg,

Claudia Stolmeijer

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)