Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Kapper zoekt ...

Prijs: Gratis

778 keer bekeken • Status: Actief

Stoppen met kappen was niet mijn keuze, maar die van mijn 50 jarige lichaam. Fysiek lukte het niet, zelfs part-time. Mijn passie voor de perfect geknipte dames coupe is echter niet te stoppen. Vandaar dat ik af en toe nog enkele dames hun kapsel verzorg. En dat mogen wel enkele dames meer zijn (=> geen heren), daarom deze advertentie.


Ik kom naar je toe, producten voorzien ik niet, daar zorg je zelf voor. Mijn deskundige raad en passie is gratis. Net omdat ik bij je thuis kom, heb je geen drempel die je over moet en geen verloren tijd met ergens heen te rijden.  Ik kan me ook overdag vrijmaken zodat we alle tijd hebben om alles zo fijn mogelijk te maken voor je.


Heb je interesse, wil je kennis maken met deze gratis kapper en woon je binnen een redelijke afstand van Oud-Turnhout (ook zuidelijk Noord-Brabant), laat dan iets weten. Reacties stuur je via deze site of rechtstreeks via kapper_i_o at hotmail.com. Vertel me wat je huidige kapsel is en wat je wensen zijn. Je gemeente mag je ook laten weten als je wil en een foto stel ik op prijs. Het spreekt voor zich dat ik uw gegevens discreet behandel en niet zal doorgegeven aan derden.

 
Tot gauw!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oud-Turnhout
(Antwerpen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)