Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Wahl Detailer 5 Star T-Wide Tondeuse

Prijs: € 84,99

3.144 keer bekeken • Status: Actief

De WAHL Detailer Trimmer Original is een krachtige trimmer uit de Five Star Serie. Dit is een zeer kort scherend model (0.4mm) en geschikt voor de vakman die zijn werk graag verfijnt. Deze trimmer is minder geschikt voor klanten met een plooibare huid, zoals oudere mensen en kinderen.
De WAHL Detailer Trimmer Original is een krachtige trimmer, ideaal voor continu gebruik. Uitgerust met een roterende motor voor een langere levensduur.
De WAHL Detailer Trimmer wordt geleverd met snijbladbeschermer, 3 opzetkammen (1.5, 3.0, 4.5 mm), reinigingsolie en reinigingsborstel.

Haarwaar. nl levert alle professionele haarproducten, beauty producten kappersbenodigdheden en kappersmeubilair tegen aantrekkelijke prijzen.
U vindt bij ons professionele kappersproducten en materialen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is.

In ons assortiment vindt u alles voor uw huid en haar om stralend voor de dag te komen.Wij hebben alles wat u maar nodig kan hebben aan verzorgingsproducten. U kunt ons bezoeken op haarwaar .nl . Voor meer informatie kunt u ons bereiken via WhatsApp. Wij lezen en beantwoorden WhatsApp-berichten tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur.

WhatsApp nummer 0623352527 of stuur een email naar contact@haarwaar.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0623352527

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)