Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Kinderfeestje met een groepsfiets

Prijs: Nader overeen te komen

2.507 keer bekeken • Status: Actief

Velorette biedt leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets.

Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud. Een moderne uitvoering van de trapkar, tandem en ligfiets in één! Een 4-wielige familiefiets, niet alleen geschikt voor families!

 De Velorette recreatiefiets is een superlichte moderne vierwielige zit/ligfiets voor 4 personen waarmee men sportief en gezond, actief genieten kan van de omgeving. Door de traploos te verstellen stoelen zit/ligt men comfortabel, door de onafhankelijke versnelling bepaalt men een eigen tempo en vering rondom geeft extra comfort.

Geschikt voor jong en oud, sportief en beperkt. De Velorette recreatiefiets combineert het plezier en gezelligheid van het met z'n vieren fietsen en het comfort van een ligfiets met versnellingen en vering. Iedereen beweegt op zijn eigen niveau doordat ieder zijn eigen versnellingen heeft. Actief en toch relaxed fietst u gezellig samen de mooiste routes van de Achterhoek. Een ongekende ervaring.

De Velorette recreatiefiets is ook zeer geschikt voor activiteiten met kinderen, omdat er maar 1 persoon de familiefiets hoeft te besturen.

Voor de hele kleine kinderen hebben we speciale kinderzitjes (met gordels) die achterop geplaatst kunnen worden. De Velorette recreatiefiets heeft een volledig instelbare vering en comfortabele stoelen. Dit maakt ook het toeren over op onverharde wegen een plezier. De stoelen zijn traploos te verschuiven over het frame waardoor kinderen vanaf ca. 6 jaar al mee kunnen trappen.

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Velorette recreatiefiets, waar kinderen nog lang over zullen napraten!

Reageer nu!

Contact-informatie

Velorette fietsverhuur ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lievelde
(Gelderland, Nederland)
Tel: 06-51710858

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)