Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Te koop: Themakist Verkleedkist Disney-sprookjes, Indianen-Hawaï, verjaardag

Prijs: Nader overeen te komen

543 keer bekeken • Status: Actief

I.v.m. andere (creatieve) activiteiten voor een dierenhulporganisatie en vanwege tijd- en ruimtegebrek wil ik een paar themakisten uit mijn collectie doen. De volgende kisten zijn ter overname beschikbaar:
- Disney-sprookjeskist

- Griezel (heksen/tovenaarskist)

- Piratenkist
- Indianen-/Hawaïkist (driedubbele kist!)
- 2 Prachtige sprookjesstoelen

 

Om bijv. een verhuurbedrijfje op te gaan starten of uit te breiden.
Deze vier kisten bieden al een hele mooie basis. Apart of samen te koop.

 


Nadere info:
Waar bestaat elke kist uit:
- Een zeer uitgebreid draaiboek (en, indien gewenst, ook nog een concept-draaiboek zodat mensen dit een week voor het feestje al kunnen komen ophalen ter voorbereiding) voor een gehele ochtend, middag of zelfs een hele dag thema-plezier.
De prachtige draaiboeken zijn allemaal op rijm, want erg fijn voorleest en zijn voorzien van prachtige illustraties, een uitgebreid themaverhaal, uitleg van spelletjes, ideetjes, speurtocht, etc. etc. .

- Prachtige, voornamelijk zelfgemaakte themakleding van mooie stoffen, ook voor de ouders (incl. accessoires zoals kroontjes, toverstokjes, helmen, zwaarden, indianentooien, Hawaï-kettingen, hoeden, etc).
Alles in diverse maten (voor de groep 4-6 jarigen maar ook voor oudere kinderen). En ook altijd een setje voor een broertje of zusje onder de 4 jaar). Minstens 15 kledingsetjes per kist, maar vaak nog meer.

- De houten themakisten zijn gevoerd met fluweel en voorzien van mooie themabeschilderingen en hebben een kindvriendelijke sluiting.
Bij elke kist horen ook nog (diverse) stoffen themabuidels en -zakken of kleinere kistjes waarin bijv. spelletjes of decoratiemateriaal e.d. zitten.
Tevens zit er in elke kist een muziek-C.D., thema-knutselmateriaal, thema-bingoblaadjes (en een thema-bingoverhaal met de jarige als hoofdrol-persoon), kleurplaten, aankleding en versiering voor in huis (en tuin), materiaal voor binnen- en buitenspelletjes, tafelaankleding en nog zoveel meer.

- Aanvulmateriaal (ter vervanging wanneer iets kapot of kwijt raakt).

- Overname van toepasselijke thematraktaties en unieke handgemaakte -uitnodigingen behoort ook tot de mogelijkheden.

Op de website van De Doos van Salandra (gewoon even googlen naar De Doos van Salandra) kun je een duidelijk beeld krijgen van de afzonderlijke kisten (met uitvoerige beschrijving van de betreffende kist, fotos en themaverhaal).
Ik kan je ook nog een aparte inventarisatielijst per kist doen toekomen.
Uiteraard kan je altijd langs komen om te kijken of ik kan nog extra fotos en/of info toesturen.

De Doos van Salandra
dedoosvansalandra@hotmail.com
tel. 06-44166576

N.B.: de Indianen-Hawaïkist is eigenlijk een (drie)dubbele kist: hierbij kan gekozen worden om zich te beperken tot alleen een indianenfeestje, of alleen een Hawaïfeestje of een combinatie ervan.
Wanneer er een extra kist aangeschaft wordt kunnen er makkelijk 2 themakisten van gemaakt worden die dan nog heel uitgebreid zijn.

 

Dit zou zelfs ook voor de Disney-sprookjeskist alsook voor de griezel- en piratenkist kunnen. Want qua kleding en materiaal zijn alle kisten ruim voorzien en zeer (over)compleet.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Breda
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)